Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Marko Kovačević, Mandićev potrčko, pokušao uvrijediti građane Crne Gore i Cetinja, a unizio samo sebe

Iz DPS Nikšić poručuju da će, Crna Gora biti vječna, uprkos mržnji i trabunjanjima raznih vojvoda, banova i instant zvjezdica željnih minuta slave u očima velikog oca, koji ih katkad nagradi šakom dinara

Mandićev potrčko, Marko Kovačević, kao zaprška svakoj fašističkoj čorbi koja se kuva u Crnoj Gori, opet je danas pokušao uvrijediti građane Crne Gore i Cetinja, koji su podigli glas protiv činjenja vojvode Andrije, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Ali tako mali, bez obzira na fizički gabarit, Kovačević nije uspio uniziti nikog sem sebe samog, i te kako već uniženog brojnim fašističkim izjavama, nepotizmom i nezakonitim radnjama, koje će ubrzo dobiti svoj epilog”, ocjenjuju iz te partije.

Iz DPS Nikšić poručuju da će, Crna Gora biti vječna, uprkos mržnji i trabunjanjima raznih vojvoda, banova i instant zvjezdica željnih minuta slave u očima velikog oca, koji ih katkad nagradi šakom dinara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
08.03.2024-08:44 08:44

Mjera osionosti prema okolini je mjera ponižavanja od strane nadređenih. Sve što je Milica zavjetnica ogavnija prema ovim džepnim igračkama oni se brane tako što pokušavaju uvrijediti okolinu i tako stvoriti sliku o svojoj nečesovom značaju