Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Krivokapiću, nećeš gaziti Crnogorce!

Vladi premijera Krivokapića, očigledno nije dovoljno što Crnoj Gori želi oduzeti ime, što nam želi prekrajati istoriju, što uništava ekonomiju naše države, već su danas počeli sa ugrožavanjem bezbjednosti i zdravlja građana Crne Gore, poručili su iz nikšićkog DPS-a

Vladi premijera Krivokapića, očigledno nije dovoljno što Crnoj Gori želi oduzeti ime, što nam želi prekrajati istoriju, što uništava ekonomiju naše države, već su danas počeli sa ugrožavanjem bezbjednosti i zdravlja građana Crne Gore, poručili su iz nikšićkog DPS-a.

”Automobilom koji pripada Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore, bezobzirno je nasrnuto na okupljene građane na Bogetićima i nanešene su povrede dvojici Nikšićana. Službenim vozilom registarskih oznaka PG CG 301, upravljao je Dražen Jeknić, zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore, a u automobilu su bili kćerka i sin premijera Krivokapića.

Da li će “pošteni“ Krivokapić, koji prvi dan dođe na posao taksijem, a čija se djeca danas voze službenim vozilom Vlade Crne Gore, koje gazi ljude pred sobom, imati obraza izaći pred građane Crne Gore ili će podnošenjem ostavke sačuvati bar malo časti, ako mu je do nje uopšte ostalo?

Teror koji sprovodi Vlada Crne Gore nad njenim građanima, mora odmah prestati, a g. Krivokapiću poručujemo da crnogorske građane ne može, niti će gaziti, iako je namjera njega i njegove Vlade da nas jednom zauvijek sve zgaze”, navode u saopštenju iz OO DPS Nikšić.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
08.04.2021-13:58 13:58

Pitaju Gradjani Becica-Abazovica-Krivikapica“Po kom osnovu je vaša kćer štićena ličnost? Kome vi prijetite?”, “Ovo je pomirenje. Čovjek gazi ljude koji protestvuju. Kakvu poruku šaljete da vaša djeca koriste službena vozila”, “Prijetiš li to polovini Crne gore a premjeru?”, ”Sramota i izrečeno i način obraćanja narodu!!! A ko su ljudi na ulici, niko i ništa? Treba da ih gazite?

Magda
08.04.2021-14:00 14:00

Evo izjave -Becica-Abazovica-Krivikapica Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite.