Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Nerad komunalne inspekcije posljedica činjenice da Božović iz Spuža daje saglasnosti za dozvole za gradnju u Budvi

''Lakrdiji u Budvi ne nazire se kraj s obzirom da vladajući DF i pored apsolutne većine u Skupštini nije sposoban da održi sjednicu. Međusobne optužbe i ucjene svakodnevica su kvazi političara koji upravljaju gradom'', navodi se u saopštenju

Kako se kriza u opštini Budva produbljava, gradilišta za vrijeme zabrane radova u toku turističke sezone, nijesu zatvorena, kakva je praksa bila do sad, saopšteno je iz Opštinskogodbora DPS Budva.

Kako su kazali iz te partije, imajući u vidu navode iz medija ga gospodin Božović iz Spuža daje saglasnosti za dozvole za gradnju, za Budvu koja je pretrpana građevinskim mašinama i kamionima, može se lako zaključiti da je nerad komunalne inspekcije usko povezan sa ovim odlukama koje sud odobrava Božoviću da potpiše.

“Lakrdiji u Budvi ne nazire se kraj s obzirom da vladajući DF i pored apsolutne većine u Skupštini nije sposoban da održi sjednicu. Međusobne optužbe i ucjene svakodnevica su kvazi političara koji upravljaju gradom”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS Budva ističu kako su pokušali, da budu konstruktivni, sa namjerom da spriječe cirkus i ponižavanje naših sugrađana, ali sada je više nego ikad jasno da samo prijevremeni izbori mogu da zaustave ovaj ružan san i konačno dovedu kvalitetne i ozbiljne ljude na odgovorne pozicije upravljanja u Budvi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve