Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Mojkovac: Mojkovačka URA niže autogolove

''URA vrlo upitnim metodama ulazi u bazu podataka MUP-a čime svjesno i javno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Kao da im to nije dovoljno, oni idu i korak dalje, pokušavajući da zastraše građane Mojkovca prijetnjama o objavljivanju njihovih imena''

Svjedočimo bezuspješnim pokušajima URE da lopticu sopstvene propasti prebaci u naše dvorište. Odlično se zna da su klanovi i manipulacije svojstveni onima koji se od izbora do izbora bore za politički opstanak kao što je trenutno slučaj sa partijom URA, napisali su u saopštenju iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

O kakvim je prepisima riječ, kako su kazali, niti imamo saznanja, niti interesovanja da se time bavimo.

”Međutim, URA vrlo upitnim metodama ulazi u bazu podataka MUP-a čime svjesno i javno krši Zakon o zaštiti podataka o ličnosti. Kao da im to nije dovoljno, oni idu i korak dalje, pokušavajući da zastraše građane Mojkovca prijetnjama o objavljivanju njihovih imena. Ko je uopšte pozvan da zabrani građanima bilo koje Ustavom zagarantovano pravo i da li je to jedino što “može” URA javnost će ubrzo ocijeniti”, dodali su.

”Sve veća ozlojeđenost i nervoza mojkovačke URE uzrokovana je njihovom nesposobnošću da se pomjere sa tačke rezultata ostvarenih na prošlim izborima. I dok DPS spremno i jedinstveno sa koalicionim partnerima ide u susret 5. decembru, uvjeren u kvalitet liste, Izbornog programa i postignutih rezultata kao zamajcu naše pobjede u Mojkovcu, očigledno je da URA nastavlja da sa praznim saopštenjima niže političke autogolove kako bi skrenula pažnju građana na njihove isprazne priče”, zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
mina
13.11.2021-21:40 21:40

Što ne kažete,nego vazda seljački,u oblandi,da mu je žena uposlenik MUP-a,da koristi informacije s njenog radnog mjesta,i da time dotična dama, odaje službene informacije,a tek što se aktivno bavi politikom!!!Pripadnicima MUP-a zakonom zabranjeno.