Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Milatović i u Zagrebu obrukao Crnu Goru

Tako, ističu, slučajni predsjednik Milatović sve više pokazuje svoje pravo lice koje je u suštini antievropsko i anticrnogorsko i koji budućnost Crne Gore vidi sa istoimenom koalicijom čija je vizija budućnosti – povratak u prošlost

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i tokom posjete Hrvatskoj pokazao je da je nedorastao funkciji koju obavlja, da ga s pravom prati već ustaljeni epitet – slučajni.
Potvrdio je to i svojim pravdanjem, šta god ga pitali na presu, da on siromah nizašta nije kriv. Samo što još u svoju odbranu nije priznao da nije kriv ni što su ga izabrali da radi posao koji niti zna, niti mu pristaje, saopšteno je iz Demokratske partija socijalista (DPS).

Kako su ocijenili iz te partije, kao da je za njega smišljena izreka: “ne zna, a učiti se ne da.”

“Da zna, i da ima ko da ga poduči, znao bi da je neprimjereno u inostranstvu blatiti sopstvenu državu. Da to ne priliči nikome, a kamo li njenom nesrećnom predsjedniku. Za sve probleme kaže da ih je naslijedio”, navodi se u saopštenju.

Takođe, dodaju, zaboravlja pritom da je naslijedio nezavisnu Crnu Goru, a time i mogućnost da bude biran za šefa države, koja je članica NATO, i koja je uprkos opstrukcijama i vlade u kojoj je bio jedan od ključnih ministara, i dalje lider evropskih integracija sa snažnom ekonomijom.

“Iako su se protiv toga borili i bore mnogi, posebno njegovi partneri iz koalicije „Za budućnost Crne Gore“ koju on na sve načine – čak i prilikom državnih diplomatskih posjeta, nastoji da ugura u Vladu Crne Gore”, navode iz DPS-a.

Tako, ističu, slučajni predsjednik Milatović sve više pokazuje svoje pravo lice koje je u suštini antievropsko i anticrnogorsko i koji budućnost Crne Gore vidi sa istoimenom koalicijom čija je vizija budućnosti – povratak u prošlost.

“Ono što ipak zaboravlja, je da svi oni koji su na ovakav način željeli da usmjeravaju Crnu Goru su završili kao marginalna fusnota u istoriji naše države – baš poput njegovog idola Momira Bulatovića ili političkog oca Zdravka Krivokapića”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
05.09.2023-16:12 16:12

…on stvarno misli da su oni “oslobodioci”/neznam čega/pa od oslobođena svakim danom preporod pa ga sramota prije oslobođenja da prizna rezultate…sprda se sa njim i bivsa Predśednica HR -sjajna J.Kosor koja je tako bas bodrila CG a on joj “indirektno”spocitava da je bila protiv interesa CG -SRAMOTA ,definitivno bilo namjerno ili nenamjerno ali bruka CG/nemoze se reci svoju drzavu…/ jer po svemu sudeci ona je prolazna za njega /PIH !