Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Licemjerju opozicije nikad kraja, izlivi bijesa prema Janoviću su za žaljenje

Kako su kazali, zbilja je bilo mučno čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od Janovića

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) kazali su da ministar sporta i mladih Nikola Janović nije, kako se to podmeće, ulazio u vjerska osjećaja trenera Vladimira Gojkovića, niti je presuđivao ko u koju crkvu treba da ide, već je ukazao da je Mitropolija zloupotrijebila njegovu posjetu u dnevno političke svrhe, te da je država ta koja je, kada je u pitanju reprezentacija, pozvana da uručuje nagrade i odlikovanja a ne bilo koja vjerska zajednica.

Foto: DPS

Kako su kazali, zbilja je bilo mučno čitati danas saopštenja dušebrižnih opozicionara koji su se javili da odbrane reprezentaciju Crne Gore od Janovića.

“Da brane reprezentaciju oni koji za nju nijesu navijali nikada i koji se nijednom reprezentativnom uspjehu nijesu radovali od čovjeka koji je stvarao njenu istoriju i 10 godina bio njen kapiten i osvajao najveća odličja. Toliko dozu licemjerstva
zbilja nijesmo očekivali čak ni od njih. Ipak, ovakve manipulacije i izlive bijesa prema Janoviću doživljavamo kao izraz žaljenja što opozicija u njihovim stranačkim redovima nemaju nikog ko bi mogao po uspjehu, ni sportskom ni političkom, da se približi sadašnjem ministru za sport i mlade”, zaključili su iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve