Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

DPS Kotor: Borislav Kašćelan na čelu Savjeta za praćenje izbornog programa

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor na sinoćnoj sjednici usvojio je Odluku o formiranju Savjeta za praćenje izbornog programa, na čijem će čelu biti Borislav Boro Kašćelan

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor na sinoćnoj sjednici usvojio je Odluku o formiranju Savjeta za praćenje izbornog programa, na čijem će čelu biti Borislav Boro Kašćelan.

Kako je saopšteno iz kotorskog odbora DPS, usvojene su i informacije o radu Opštinskog odbora, kluba odbornika kao i informacija o radu lokalne samouprave.

“Istaknuto je da na kraju kalendarske godine, uz praznovanje, potrebno svesti račune i izvesti zaključke o učinjenom. Kako je za nama intenzivna godina, a pred nama period važnih planova i ostvarenja, iznesene su informacije o aktivnostima i planovima za 2020. godinu”, navode u toj partiji.

Ističu da je na sjednici rezimiran i rad lokalne samouprave, čiji je moto od samog početka bio i ostaće “Obećano – ispunjeno”.

“Od uklanjanja šuta sa lokacije nakadašnjeg Fjorda, početka radova na pothodniku, aktivnog angažovanja Direkcije za uređenje i izgradnju na svim djelovima opštine Kotor, preuzimanja vaterpolo kluba Primorac – simbola grada od strane Opštine Kotor, donošenja vitalih odluka za razvoj grada u lokalnom parlamentu”, podsjetili su u DPS Kotor.

Na održanoj sjednici istaknute su i nove subvencije.

“Senior kartice, studentske kartice, nadoknade za novorođenu djecu i besplatni udžbenici za svih devet razreda osnovne škole – kao što smo i obećali na početku mandata, samo su neke od istaknutih novina”, dodaju u DPS Kotor, zaključujući da je na sjednici naglašeno i da je misija Opštinskog odbora DPS i lokalne samouprave posvećenost Kotoru u cjelini i svim generacijama njegovih stanovnika u skladu sa njihovim potrebama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ljuta
03.09.2020-22:34 22:34

Do nove godine pola DPS se vrača kuci…Strah je prosao a para nece biti 4g.