Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Koji su sve Vladini uposlenici učestvovali u napadu na Šofranca, otkaz za njenog eksperta Vukovića

Osobama koje su najgori provokatori, vulgarni šovinisti a pritom i veličaju nasilje na društvenim mrežama, ne smije biti mjesto u administraciji koju finansiraju svi građani, poručuju iz DPS-a

Demokratska partija socijalista (DPS) zahtijeva od Vlade Crne Gore, da utvrdi ko je sve od njenih uposlenika bio umiješan u šovinistički incident koji se dogodio na aerodromu prilikom dočeka reprezentativca Petra Lješevića, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Saznanje da je osoba koja je snimala Nebojšu Šofranca, i čije se primitivno, šovinističko i huligansko verbalno iživljavanje čuje na snimku, zapravo ekspert Vlade, angažovan u resoru ministarke Vesne Bratić, cjelokupnu javnost je zapanjilo”, ističu iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, ta činjenica pojašnjava i pasivni odnos policije prema agresivnom ponašanju nasilnika.

“Izvjesni Vladimir Vuković, predvodnik šenlučenja kandidovao se za eksperta u Vladi vjerovatno svojim stavovima sa društvenih mreža koji su primjer najogavnijeg agresivnog šovinizma. Svojim ponašanjem Vuković je obrukao Vladu ali i posredno razotkrio kakve kadrove angažuje i zapošljava Krivokapićeva administracija”, kazali su iz DPS-a.

Iz DPS-a ističu, da traže od premijera Zdravka Krivokapića i resorne ministarke Bratić da se ograde od ponašanja svog “eksperta“ i da ispitaju ko je još od službenika Vlade učestvovao u ovom incidentu.

“Osobama koje su najgori provokatori, vulgarni šovinisti a pritom i veličaju nasilje na društvenim mrežama, ne smije biti mjesto u administraciji koju finansiraju svi građani. Zato zahtijevamo od Vlade da preispita i raskine svaki radni i poslovni odnos sa osobom koja je predvodila provociranje i maltretiranje poznatog novinara”, zaključuju iz DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
IVAN
27.04.2021-09:58 09:58

Svi Cetnici iz DF na celu sa Radunovicem bili umiješani u šovinistički Cetnicki incident na Nebojšu Šofranca, i čije se šovinističko i huligansko iživljavanja čuju na video!

Tihana
27.04.2021-11:24 11:24

Ovo treba malo dalje da ide na sud… Strazbur. Ozbiljna tužba protiv drzave da se podnese. Pa da vidimo šta bi na to rekla “baka”