Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Ispitati sve okolnosti u vezi sa napadom na dvojicu mladića u Budvi

Očekuju, kako su kazali, hitnu istragu

Demokratska partija socijalista Crne Gore pozvala je nadležno tuzilastvo i MUP Crne Gore da ispitaju sve okolnosti u vezi sa sinoćnjim slučajem koji je uznemirio budvansku i crnogorsku javnost, kada su, kako navode pojedini mediji, bezbjednosno interesantna lica nasrnula i pretukla dvojicu mladića, Boža Brnovića (21) i Stefana Pekovića (20) koji su bili u društvu sa svojim majkama, saopšteno je iz te partije.

“Država i njeni nadležni organi dužni su da pokažu građanima Budve i Crne Gore, da li su sposobni da im obezbijede zaštitu ili je kriminal postao glavni djelilac pravde u našoj prijestonici turizma”, navodi se u saopštenju DPS-u.

Očekuju, kako su kazali, hitnu istragu.

“I ukoliko kriminilastička obrada potvrdi da su bezbjednosno interesantna lica nasrnula na mladiće zbog toga što su pjevali crnogorske pjesme i dizali dva prsta, zahtijevaćemo da se počinioci najstrože kazne. Takođe, sigurni smo da će sve savjesne političke stranke, bez obzira na njihovu ideološku orjentaciju, osuditi vandalizam i nasilje, i pozvati nadležne da dosljedno primjenjuju vladavinu prava”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve