Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Samo se promjenama može do evropske budućnosti našeg grada

''Mi ćemo ostati zagovornici pozitivne kampanje, raditi na promjenama u Herceg Novom i insistirati na daljem usvajanju evropskih vrijednosti i povratka grada na mjesto koje mu pripada''

Kao glavni i noseći konstituent koalicije Evropski tim za Herceg Novi zahvaljujemo se svim glasačima i koalicionom partneru na zajedničkom trudu, radu i zalaganju da Novi istraje u svojoj borbi za evropsku budućnost koju zaslužuje, saopšteno je iz ove koalicije.

“U tom ostvarenju našeg cilja, radujemo se što su upravo partije građanske provinijencije odnijele prevagu na lokalnim izborima i porazile nacionalističke politike retrogradne prošlosti”, navode u saopštenju.

Dodatno ističu da im je drago da je došlo do promjena na kojima naša partija insistira i usmjerava državni kurs decenijama unazad.

“Ipak da izlazak na taj kurs će biti put veoma dug, dokazuje i brine sinoćnji način slavljeničkog odnosa, retorika i izliv frustracija na ulicama grada, pristalica i iz redova građanskih partija parlamentarne većine. Mi ćemo ostati zagovornici pozitivne kampanje, raditi na promjenama u Herceg Novom i insistirati na daljem usvajanju evropskih vrijednosti i povratka grada na mjesto koje mu pripada”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve