Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Herceg Novi: Očistite grad, a prljavštinu podijelite na koalicionim sastancima

''Dok građani strpljivo slušaju vašu prepisku i nadvikivanje, ko je ponudio bolje kadrove, a ko je postavio samo politički podobne - grad je neuredan, kontejneri su zapušteni, ulice su ponovo prljave, nedostaju zaposleni u JP “Čistoća” koji žele da rade''

Iz dana u dan postaje vidljivije da koalicija na vlasti u Herceg Novom puca po svim šavovima, smatraju u DPS-u Herceg Novi.

”Dok građani strpljivo slušaju vašu prepisku i nadvikivanje, ko je ponudio bolje kadrove, a ko je postavio samo politički podobne – grad je neuredan”

”Jedni druge optužuju direktno, unakrsno, nesebično, vikom i drekom, a sve u namjeri da prljavštinu iz svojih redova prebace nekom drugom. Građani koji do sada nisu vjerovali, mogu da vide i čuju kako izgleda prepiska zavađenih koalicionih partnera. Dovoljno detalja izlazi među narod”- navode iz DPS-a.

I dok Opština “puca” od “stručnih”, “apolitičnih” i nadasve “sposobnih” rukovodećih kadrova, sudeći po rafalnoj paljbi iz brojnih saopštenja, teško je zaključiti ko je ponudio bolje kandidate, dodali su.

”Jasno je da su uzajamna osvetoljubivost i demonstracije moći jednog partnera koji kažnjava neposlušne, postali neugodni i posmatračima sa strane. Rizikujući da ometamo njihove igrice moći, ipak, moramo da ih pitamo u ime građana: da li misle da su njihove unutrašnje razmirice ključni problem grada? Nakon fijaska prošlog ljeta koje je ostalo obilježeno pretrpanim kontejnerima, nadali smo se da će najavljene kadrovske promjene, ipak, donijeti napredak. Na žalost, moramo konstatovati da je ovoga ljeta bilo još gore. U JP “Čistoća” malo toga je javno, a još manje čisto! I dok jedni u JP “Čistoća” isprobavaju svoje kadrove kao na poligonu za vježbu, u drugi plan se stavlja osnovna funkcija ovog lokalnog preduzeća, a to je održavanje higijene grada. U sezoni smo se, ponovo, sramotili pred gostima, a sada sramota ostaje svima – da živimo u gradu koji se zapušta nebrigom, nepažnjom i ličnim interesima lidera partija koje vrše vlast”- navedeno je u saopštenju DPS-a.

”Dok građani strpljivo slušaju vašu prepisku i nadvikivanje, ko je ponudio bolje kadrove, a ko je postavio samo politički podobne – grad je neuredan, kontejneri su zapušteni, ulice su ponovo prljave, nedostaju zaposleni u JP “Čistoća” koji žele da rade. Zato vas molimo da “prljavštinu” iz svojih redova zadržite za intimu koalicionih sastanaka, ako ih više uopšte i održavate, a umjesto praznih riječi konačno očiste grad. Građani Herceg Novog zaslužuju da u XXI vijeku žive u čistom gradu”- zaključili su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve