Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: DF stao u zaštitu nasilja u Budvi, jer vraća dugove onima koji su ga doveli na vlast

Onda kad je DF članove svog Kluba odbornika u Budvi počeo da regrutuje iz redova bezbjednosno interesantnih lica, odnosno iz redova onih koji su im i pomogli da dođu na vlast u našoj opštini, bilo je jasno da će morati da vraćaju te dugove, poručili su Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva

Onda kad je DF članove svog Kluba odbornika u Budvi počeo da regrutuje iz redova bezbjednosno interesantnih lica, odnosno iz redova onih koji su im i pomogli da dođu na vlast u našoj opštini, bilo je jasno da će morati da vraćaju te dugove, poručili su Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

“Na taj način, i nikako drugačije, treba tumačiti saopštenje Demokratakog fronta u kojem brane osobu, koja je uhapšena zbog toga što je pretukla dva svoja sugrađanina”,  obrazložili su iz budvanskog DPS-a.

Upravo činjenica da su stali u zaštitu nasilnika koji je, po njihovim riječima, osim svog “devijantnog” ponašanja poznat i po rečenici „ovo je moj grad i radiću šta ja hoću“, vidi se, kažu, “tužna realnost koju Budva i njeni građani žive”.

“Da su odbornici DF nasilni, i da je Budva pretvorena u nacionalistički poligon za iživljavanje nad onima koji se ne mire sa tom činjenicom, znamo odavno, i nema to nikakve veze sa predstojećim predsjedničkim izborima”, dodaju iz DPS Budva.

Promovisanje nasilja, navode oni, progon onih koji drugačije misle ili su druge nacionalnosti i vjere, “postali su svakodnevna pojava u Budvi, i to zna cijela Crna Gora”.

“Zato još jednom, snažno apelujemo na državne institucije, da uprkos pritiscima Demokratskog fronta koji je stao u zaštitu nasilja, pokažu građanima Budve i Crne Gore, da li su sposobni da im obezbijede zaštitu ili je kriminal postao glavni djelilac pravde u našem gradu”, zaključuju iz DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve