Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Demokrate Nikšić ne dijele stavove Bečića, sve će biti jasno kada se bude raspravljalo o smjeni Kovačevića

U konačnom, više je nego sramno koju ljagu ovim (ne)postupanjem nikšićke Demokrate su nanijele svakom svom članu, glasaču ili simpatizeru gdje god se on nalazio

Od Opštinskog odbora Demokrata očekivali smo da će se ograditi od Vukovićevog prisustva parastosu Draži Mihailoviću, presuđenom ratnom zločincu i vođi saradnika okupatora, kazali su danas iz Opštinskog odbora DPS Nikšić reagujući na saopštenje Demokrata.

“Takođe, očekivali smo da stoje na fonu riječi svoga predsjednika Alekse Bečića koji je u čestitki za prošlogodišnji 9. maj poručio da Dan pobjede “trajno obavezuje da ne skrenemo sa našeg antifašističkog puta” te da “vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa moraju biti u potpunosti prihvaćene i dosljedno sprovedene i u savremenom crnogorskom društvu”. Ali očigledno da takve stavove svog lidera ili i jedne od osnovih vertikala savremene Evrope ne dijele nikšićke Demokrate”, ocijenjuje nikšićki DPS.

Iz DPS-a ukazuju da će Demokrate imati priliku da “djelimično speru obraz” kada se bude na sjednici parlamenta glasalo o razrješenju predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

“U konačnom, više je nego sramno koju ljagu ovim (ne)postupanjem nikšićke Demokrate su nanijele svakom svom članu, glasaču ili simpatizeru gdje god se on nalazio. Međutim, uskoro na sjednici lokalnog parlamenta na kojoj će se glasati o razrješenju Marka Kovačevića, Klub odbornika Demokrata će imati priliku da svojim jednoglasnim ZA bar djelimično speru obraz svog Opštinskog odbora ali i čitave partije”, zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve