Danilovgrad, i Bjelopavlići i Katunska nahija, su bili i ostaće dio najslavnije istorije Crne Gore. Slobodarska tradicija i antifašizam ni ovoga puta neće ustuknuti pred nazadnom politikom Demokratskog fronta i politikom služenja onima kojima ništa nije sveto – ni ime Crne Gore ni crnogorske svetinje, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Danilovgrad.

“DPS u Danilovgradu je pokazala da zna i umije i zato ima apsolutnu podršku građana za sve razvojne projekte koji se i ovih dana realizuju. Lokalna samouprava Danilovgrada, kao i sve druge koje predvodi DPS u Crnoj Gori je primjer kako treba razvijati grad i biti servis svih građana bez obzira na naciju, vjeru i političko opredjeljenje”, ističu u danilovgradskom DPS-u.

Kažu da je Demokratska partija socijalista je pokazala u prethodne tri decenije da može puno toga ali nažalost, ne može one koji su naučili da služe tuđim interesima naučiti da vole i poštuju Crnu Goru.

“Na sreću, građani i Danilovgrada i Crne Gore to dobro znaju i zato će, bez dileme, politika mržnje, podjela i sluganstva 30. avgusta pretrpjeti još jedan poraz – ovoga puta još ubjedljiviji nego do sada”, zaključuju u OO DPS Danilovgrad.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve