Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Cetinje: Danilović postao ”rent a pisac” saopštenja onih koji kukavički ne smiju da se oglase

Poručuju da su Cetinjani i Cetinjanke, kako kažu, ''dovoljno svjesni'', da prepoznaju istinske namjere

Kad se već bavi pisanjem naručenih poetskih sastava nivoa petog razreda osnovne škole, Goranu Daniloviću bi bilo mnogo bolje da se u njima mane politike, jer zaista izgleda komično, što je poslije toliko godina neuspješnog bavljenja politikom spao na rent – a – pisca saopštenja, kazali su iz DPS Prijestonice.

Kako su istakli iz Opštinskog odbora DPS prijestonice, Danilović vidi Demokratsku partiju socijalista, ”tamo gdje je nema”.

“Nebitan i potrošen, nespreman da se suoči sa tim da ga je vrijeme pregazilo a svi politički partneri koje je imao odbacili, Goran Danilović opet vidi DPS tamo gdje ga nema. Davljenik se i za slamku hvata a Danilović, politički davno potopljen, svoju šansu vidi u iznajmljivanju svojih usluga, odnosno napadu na DPS po komandi. To naravno u njegovoj izvedbi komično izgleda, a i prilično besmisleno, posebno kada mu se iza bunta građana Cetinja protiv najavljene kleronacionalističke provokacije u crnogorskoj prijestonici, pričinjava naša partija”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da su Cetinjani i Cetinjanke, kako kažu, “dovoljno svjesni”, da prepoznaju istinske namjere.

“Cetinjanke i Cetinjani su dovoljno samosvjesni, sad i oduvijek, da im ne treba ni DPS, još manje Goran Danilović, da razlikuju prijatelje od neprijatelja i da znaju ko sa kakvim namjerama dolazi u njihov grad. Nažalost, naučili su to kroz istoriju na teži način. Ono što nijesu morali da uče, nego je građanima Cetinja utkano u genetski kod, svakako je spoznaja da je Prijestonica, koju je osnovao Ivan Crnojević podižući u njoj manastir, srce Crne Gore i najpostojaniji stub odbrane njenog identiteta i postojanja. To je ono što Danilović i njegovi nalogodavci i finansijeri nikad ne mogu razumjeti, zato im i jeste važno da na Cetinju demonstriraju silu, kao uvod u ono što tek treba da uslijedi, ne bi li se Cetinje pokorilo svojim negatorima i mrziteljima”, poručuje se u saopštenju.

Napominju da Danilović pokušava da pripiše najavljene građanske proteste DPS-u.

“Gomila neistina izrečena u Danilovićevom saopštenju za cilj ima jedino da falsifikuje činjenice iz ne tako davne prošlosti i da najavljene građanske proteste pripiše našoj partiji, ne bi li tako otvorio put za dalje manipulacije kojima će se vlast ubuduće služiti. A vlast, takva kakva jeste, poteže davno marginalizovanog Gorana Danilovića da im priprema teren za ono što kukavički nijesu u stanju sami da izgovore”, ističe se u saopštenju.

Sve ostalo iz Danilovićevog pismenog sastava na temu „Moj doživljaj Cetinja“, pojašnjavaju, “nema veze sa realnošću”, pa se, kako kažu, ne može ni ozbiljno komentarisati.

“Možda, ako Danilović ovo saopštenje izražajno izrecituje za svoj YouTube kanal, neko i shvati radnju priče”, dodaje se u saopštenju.

Naglašavaju da DPS i njen predsjednik Milo Đukanović nemaju nikakve veze sa organizacijom protesta na Cetinju najavljenih za 4. septembar.

“A zbog ovih lažnih navoda DPS će nadležnom tužilaštvu podnijeti krivičnu prijavu protiv Gorana Danilovića. Svakako, na Cetinju ćemo biti, ne kao organizatori, već kao građani Crne Gore i prijatelji Prijestonice”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nikola
12.08.2021-06:31 06:31

Od ovog smrdilovica karakterniji je toalet papir, tako da se smrdilovicem ne more ni guzica otrijeti……:))))