Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Zajedničkim nastupom Milo Božović i Goran Đurović ozvaničili koaliciju DF – URA u Budvi

Božović je, dodaju, konstantno govorio o tome kako će riješiti probleme buke u gradu i da grad više neće biti zatrpan smećem, očigledno ne shvativši da je sezona na kraju, te da se o tome trebalo brinuti prije nekoliko mjeseci

Nelegitimni predsjednik Opštine Budva Milo Božović i odlazeći ministar Goran Đurović zajedničkom pres konferencijom su ozvaničili koaliciju DF-a i URA-e u Budvi. Iako nama ovo nije ništa novo većini građana Budve jeste, a pogotovo crnogorski orijentisanim biračima čije glasove je URA spremna da nakon izbora isporuči DF-u, što moramo ih podsjetiti ne bi bilo prvi put. Još veće čuđenje izazivaju reakcije Božovića, saopšteno je danas iz DPS Budva.

“Naime, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić. Najbolje bi bilo da su jučerašnji pres nazvali “vjerovali ili ne””, ističu u budvanskom DPS-u.

Božović je, dodaju, konstantno govorio o tome kako će riješiti probleme buke u gradu i da grad više neće biti zatrpan smećem, očigledno ne shvativši da je sezona na kraju, te da se o tome trebalo brinuti prije nekoliko mjeseci, kada su kako tada, tako i danas na čelnim pozicijama preduzeća koja treba da brinu o ovim problemima upravo njegovi najbliži saradnici i partijske kolege, kao i predsjednik opštine koga je naslijedio.

“Koalicioni dvojac je u vrijeme kada je trebalo pripremati sezonu brinuo kako će ispred Starog grada organizovati večeru od par hiljada eura, dok su njihovi saradnici obilazili kosovske manastire. Zahvaljujući njima došli smo u situaciju da 20. avgusta i sam Božović potvrđuje sve ono o čemu smo u više navrata govorili prethodnih mjeseci, a to je da je situacija u Budvi nikad gora, grad je zatrpan smećem, niko više ne spominje kraljicu Mediterana već smo postali sinonim za vašarište i raznorazne palanke, a sve zahvaljujući njima i njihovim nesposobnim političkim kadrovima”, zaključuju u DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve