Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Mikijelj ćuti, Blažo se pravi mrtav

,,Mikijelj je, takođe, lupio i ostao živ, da se inače nikada ne bi ni bavio kao direktor Morskog dobra temom standarda bezbjednosti i čistoće na plažama da mu na to Demokratska partija socijalista nije skrenula pažnju?! U prevodu, Mikijelj nije imao namjeru da se miješa sam sebi u posao''

Dok se predsjednik Upravnog odbora JP “Morsko dobro” Blažo Rađenović ne oglašava, direktor Mladen Mikijelj se našao uvrijeđen i užasnut zato što mu je adresirana odgovornost u vezi sa haosom koji trenutno vlada na nekad reprezentativnim kupalištima na obali, koja su ranije ispunjavala najviše standarde svjetskog turizma, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora DPS Budva.

“Mikijelj je, takođe, lupio i ostao živ, da se inače nikada ne bi ni bavio kao direktor Morskog dobra temom standarda bezbjednosti i čistoće na plažama da mu na to Demokratska partija socijalista nije skrenula pažnju?! U prevodu, Mikijelj nije imao namjeru da se miješa sam sebi u posao”, navodi se u saopštenju.

Pošto se iz priloženog vidi da pozitivno djeluju na mladog Mikijelja i podstiču njegov rad, dodaju iz DPS, moraju ponovo da ga pitaju – da li su konačno utvrdili ko je nadležan za tragičnu smrt kupača na plaži na Svetom Stefanu?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve