Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Ko je odgovoran za smrt ruskog turiste na plaži na Svetom Stefanu?

Osnovni cilj postojanja Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je da se stara o javnom interesu i bezbjednosti kupača i turista, a ne da se bavi čistim populizmom i politikanstvom, saopštili su iz DPS Budva

Osnovni cilj postojanja Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je da se stara o javnom interesu i bezbjednosti kupača i turista, a ne da se bavi čistim populizmom i politikanstvom, saopštili su iz DPS Budva.

“Plaže na Svetom Stefanu i u Miločerskom parku, kupališta su gdje JP “Morsko dobro” mora da osigura bezbjednost. Kao takvo dužno je naći način da “oslobođena” kupališta iznad svega budu bezbjedna za građane i turiste, ili ako hoćete “za narod””, navodi se u saopštenju.

Kako su istakli iz Budvanskog DPS-a, nevjerovatna je činjenica da smrt  ruskog državljanina je prošla bez reakcije nadležnih organa.

“Međutim, tri plaže, jedna na Svetom Stefanu i dvije u Miločerskom parku danas nemaju spasilačku službu. Gotovo je nevjerovatno da je vijest o tragično nastradalom ruskom državljaninu, koji se utopio na Svetom Stefanu, kojem nije imao ko da pruži pomoć, prošla bez reakcije nadležnih državnih organa”, dodaju u saopšenju.

Iz DPS Budva pozvali su nadležne da utvrde činjenice ko je odgovoran za smrt ruskog turiste na plaži na Svetom Stefanu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve