Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Budva: Đukanović da je predsjednik, a Marković zamjenik

Jednoglasno

Budvanski DPS na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora jednoglasno je Mila Đukanovića predložio za predsjednika, a Duška Markovića za potpredsjednika Demokratske partije socijalista (DPS).

“Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva održao je sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora, koje je vodio predsjednik DPS Budva Predrag Jelušić. Kostatovan je jedinstven stav da Milo Đukanović bude predsjednik partije, a Duško Marković zamjenik predsjednika DPS Crne Gore”, navode iz ove stranke.

Na sjednicama je, kako su kazali, jednoglasno usvojen Predlog liste kandidata za predstavnike VIII kongresa iz Opštinske organizacije DPS-a Budva.

“Na istoj sjednici utvrđena je Zbirna lista predloženih kandidata za Glavni odbor. Sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora kao i Mjesnih organizacija DPS Budva, pokazali su jedinstvo i veliku odlučnost partije da se što prije promjeni vlast u Budvi, te da se novim konkretnim projektima u Budvi udahne novi život i vrati izgubljena titula Kraljice mediterana”, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve