Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Bar: Još jednom u Baru pobijedila građanska i evropska Crna Gora

Kako navode, povjerenje koje im je ukazano 11. juna govori u prilog činjenici da građani ne žele nestabilne institucije, eksperimentalne vlade, niti uticaje spoljnih aktera na državnom nivou

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Bar zahvaljio je svim građankama i građanima Bara koji su, kako ističu, još jednom poručili da multietnički, građanski i evropski Bar nema alternativu.

– Ostvareni rezultat od 34 proceinta podrške koaliciji “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” ( DPS, SD, LP, DUA) u Baru potvrđuje da građani u nama prepoznaju odgovornost i spremnost da povratimo političku stabilnost u državi, ubrzamo ekonomski razvoj, ali na realnim i održivim osnovama i vratimo Crnu Goru na evropski put – stoji u saopštenju DPS Bar.

Kako navode, povjerenje koje im je ukazano 11. juna govori u prilog činjenici da građani ne žele nestabilne institucije, eksperimentalne vlade, niti uticaje spoljnih aktera na državnom nivou.

– Zato, dragi građani Bara, još jednom vam hvala što ste i u ovom izbornom ciklusu potvrdili da smo najjači politički subjekt u Baru i da u ljudima koji predstavljaju koaliciju “Zajedno!” prepoznajete ozbiljne političke aktere koji u narednom periodu mogu da kreiraju budućnost koja nam pripada – zaključuju iz DPS Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve