Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Đurović se sastala sa Milatovićem: Crna Gora treba da stavi fokus na evropske integracije

Zajednički je zaključak da Crna Gora treba da stavi fokus na evropske integracije kako bi postala prva naredna članica EU

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović sastala se sa novoizabranim predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, saopšteno je na Tviter nalogu Skupštine Crne Gore.

“Predsjednica Đurović je čestitala gospodinu Milatoviću na impresivnom rezultatu, te istakla da se nada dobroj i plodotvornoj saradnji u interesu građana.

Sagovornici su razmijenili mišljenja o predstojećoj inauguraciji gospodina Milatovića, aktuelnoj političkoj situaciji, te budućim pravcima razvoja naše države”, navodi se u objavi.

Zajednički je zaključak da Crna Gora treba da stavi fokus na evropske integracije kako bi postala prva naredna članica EU, na ekonomske teme koje najviše zanimaju građane, kao i na stabilizaciju političkih prilika u zemlji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Goli otok
07.04.2023-14:04 14:04

Gos. Djurovic vama Milatovic nikad nista vise nece vjerovati !!Znate vi dobro ko je srusio Vladu i njega da bi im fotelje oteli !Vi ste proslost 11 juni je blizu i na Poljoprivredu -KUPUS-KROMPIR-zajedno SNP-URA prevaranti Neda vama ZDRAVKO KRIVOKAPIC NI PRIC -EVROPA SAD !