Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Đurović: Carević krenuo u novu rundu srbovanja

Dodaje da je upravo Carević  odgovoran za krizu vlasti, za katastrofalno stanje u Budvi, za to što nema martovskih plata za radnike službenike

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević je po ustaljenom maniru krenuo u novu rundu srbovanja, pošto je uspio opštinu uvesti u prinudnu upravu, ističe Mihailo Đurović
Predsjednik OO SDP Budva.

Dodaje da je upravo Carević  odgovoran za krizu vlasti, za katastrofalno stanje u Budvi, za to što nema martovskih plata za radnike službenike.

“Carević nastavlja sa istorijskim falsifikatima. Iako je jasno da se nedostatak formalnog obrazovanja često pokušava nadomjestiti usmenim, seoskim bajkama, davanje ovakvih izjava je veoma opasno i štetno i po crnogorske i po budvanske interese”. Carević i ostali slični njemu će morati naučiti da su i Budva i Boka crnogorske i ničije drugo, a da je u njima široko svima koji žele dobro ovoj zajednici, ma kako se izjašnjavali i osjećali. Svi turisti su, takođe, dobrodošli u Budvu i nemamo nikakav razlog da ih dijelimo na poželjne i nepoželjne. Samo što će te turiste umjesto bilborda sa ponudom ugostitelja, holela, prodavnica, renterijera u junu dočekati slike političara i predizborne aktivnosti, upravo zbog propasti koalicione vlasti na čijem je čelu bio Carević”, ističe Đurović.

Dodaje da Budva i svi građani zaslužuju da ih vode najbolji, a ne da budu predmet podsmijeha zbog toga što je Carević odlučio da pod stare dane predaje istoriju umjesto da nastavi da proizvodi kamen, kreč i materijal za betonsku izgradnju.

“A Budva će poslije junskih izbora, nadamo se, dobiti odgovornu, ozbiljnu i progresivnu javnu upravu koja će se brinuti o interesu svakog pojedinca, a ne samo pripadnika jednog naroda i vjerske zajednice”, poručio je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
08.04.2022-16:52 16:52

Gicko moj lažavi, nisi Careviću ni auspuh da čistiš, no se pokriju po ušima i čekaj sudski poziv, za doprinos dok si ti vladao.

COL
08.04.2022-17:15 17:15

Tiše malo Đuroviću da te ne čuju na Cetinje vaši koalicioni partneri ev vi Bujo osta bez funkcije, a i ako im budete u Budvi trebali za prevlast opet će te šnjima…

Mare
08.04.2022-17:40 17:40

Jednom rijecju covjek je zastidje u svakom pogledu.Primitivac i neobrazovan.Volio bi da bude Bokelj,ali nazalost nije.Smiju mu se oni kod.kojih ide i prica ovakve gluposti.

SuperHik
08.04.2022-20:34 20:34
Reply to  Mare

Eto tebe pametnog, liberalnog i naprednog koji se obrazovao na unverzitetu u Plavu i Gusinju.

SuperHik
08.04.2022-20:33 20:33

Ti si pod stare dane zaboravio istoriju i svoje pretke. Postao si “građanin” sviju vera i nacija. Bljak …