Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković: Skaradna fotomontaža sramni čin gubitnika i kukavica

''Uzimajući u obzir da su žene stub svake porodice, ova pojava je upozoravajuća društvena anomalija na koju moramo obratiti pažnju'', navodi se u saopštenju

Skaradna fotomontaža ministarke Vesne Bratić koja se pojavila u javnosti predstavlja sramni čin gubitnika i kukavica. Takav napad na jednu ženu može naići samo na prezrenje, saopštila je danas funkcionerka Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Ljiljana Đurašković.

“Uzimajući u obzir da su žene stub svake porodice, ova pojava je upozoravajuća društvena anomalija na koju moramo obratiti pažnju.
Naročito zabrinjava što je nekome palo na pamet da blati ono najsvetije što imamo, a to su majke, supruge, sestre i naša Srpska pravoslavna crkva”, navodi u saopštenju.

Nije teško pretpostaviti, dodaje, ko bi stajao iza onakve gadosti, ali su “te i takve 30. avgusta poslali u prošlost”.

Đurašković navodi da je narod tada pokazao šta misli o svetinjama i koliko one znače svakome od nas.

“Nepoštovanje prema ženi od strane tih rušitelja svetinja pokazuje da još nismo izašli iz mraka uništene Crne Gore i njenih tradicionalnih vrijednosti. Bivši režim je učinio sve da te vrijednosti proglasi za nazadnu prošlost. Nova vlast je dužna spriječiti nastavak ovakve prakse, djelujući preventivno kroz obrazovanje i kulturu”, zaključuje ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PlavaPtica
22.01.2021-13:45 13:45

Digli se ‘svetosavci’ u obranu ministrice-cetnikuse!Osobno meni to znaci da je autor karikature pogodio cilj.Zato-BRAVO za autora!