Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đurašković: Pozivam Milatovića da napusti funkciju u PES-u i da se u kampanji ponaša neutralno

Reakcija Đuraškovića uslijedila je kao odgovor na poziv  Milatovića na dijalog svih nosioca lista za parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna

Pozivam predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da što prije napusti poziciju zamjenika predsjednika PES-a i da se u ovoj kampanji ponaša neutralno, poručio je nosilac liste “SDP – Za našu kuću” Nikola Đurašković. 

Reakcija Đuraškovića uslijedila je kao odgovor na poziv Milatovića na dijalog svih nosioca lista za parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna.

“Sastanak bez teme i bez zakonske potrebe u ovom trenutku je ništa osim aktivno uključivanje u kampanju u kojoj bi Predsjednik trebao biti neutralan. Pozivam ga da što prije napusti poziciju zamjenika predsjednika PES-a i da se u ovoj kampanji ponaša neutralno”, saopštio je Đurašković.

Razgovor radi razgovora, navodi on, “i slika u kojoj nas on okuplja i miri, riječima  u ovom trenutku nije potrebna”.

“U našoj kući ima mjesta za sve i poštujem funkciju Predsjednika i sigurno da ćemo se nakon izbora, nakon što dobijemo legitimitet birača, odazvati pozivu i bez obzira na razlike sarađivati za našu kuću”, zaključio je Đurašković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.05.2023-06:15 06:15

Pokri se ušima i ućuti, dosta si baljezga…