Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukić i Nikčević: Liberali se vraćaju kući, na Cetinje, bez neprincipijelnih kompromisa i odstupanja

''Sada se liberali vraćaju kuću, na Cetinje i tamo đe smo vazda bili, bez ikakvih neprincipijelnih kompromisa i bez tolerancije prema kršenju temeljnih načela ideje''

Iako politika u Crnoj Gori odavno može da znači neprincipijelne koalicije, sastavljanje od materijalnog interesa ispred svega, ličnih prosperiteta iznad kolektivnih, sebičnih umjesto velikodušnih, ideali se, ipak, ne mogu urušiti. Niko u političkoj areni nije pošteđen različitih vrsta uticaja pa samim tim nije pošteđen ni od grešaka, kazale su predsjednica Odbora Liberalne partije Cetinje, Ivana Đukić, i članica odbora te partije Mirna Nikčević.

No, liberali su, kako su saopštile svoje greške uvijek plaćali, tako što su se odgovorno ogradili od onih koji su zloupotrijebili Cetinje i njegovu viševjekovnu slobodarsku tradiciju.

“U ovom smutnom vremenu, kada svako nadograđivanje na prijethodne nesavjesno nedovršene poslove skupo košta i počinioce i počinjene, liberalna ideja traje. Traje zato što uviđa svoje greške, ispravlja ih i ide naprijed u najboljem interesu Crne Gore i svih njenih ljudi, navodi se u saopštenju.

Ona je dodala da, “možda može i bolje i brže, i baš zato očekujemo podršku Cetinja na tom putu kako bi zajednički našli najbolja rješenja”.

“Sada se liberali vraćaju kuću, na Cetinje i tamo đe smo vazda bili, bez ikakvih neprincipijelnih kompromisa i bez tolerancije prema kršenju temeljnih načela ideje. Crna Gora, građanska, slobodna, u kojoj se svi koji je vole osjećaju komotno i dobrodošlo naš jejedini interes, a Cetinjani su na tom putu naša snaga”, zaključile su Đukić i Nikčević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
10.11.2021-18:17 18:17

Samo STARA GARDA LSCG moze predstavljati Liberale na CT. Ovi Mikovi i Purini plivaci nikako. Sretno SG LSCGa i Goranu V.