Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović u dvodnevnoj posjeti Kosovu

Iz kabineta predsjednika saopšteno je da će Đukanović po dolasku imati tet-a-tete razgovor sa Osmani Sadri, koji će nastaviti na susretu delegacija Crne Gore i Kosova

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović otputovaće danas u zvaničnu posjetu Kosovu, na poziv predsjednice Vjose Osmani Sadriu.

Iz kabineta predsjednika saopšteno je da će Đukanović po dolasku imati tet-a-tete razgovor sa Osmani Sadri, koji će nastaviti na susretu delegacija Crne Gore i Kosova.

Đukanović će, kako se navodi, u prisustvu predsjednice Kosova zasaditi drvo prijateljstva u bašti Vladinog kompleksa i pokloniti se zajedno s njom pred spomenikom posvećenom Nestalim osobama.

U nastavku posjete, Đukanović će razgovarati i sa predsjednikom Skupštine Kosova Gljaukom Konjufca.

Navodi se da će se Đukanović sastati i sa gradonačelnikom Prištine, i sa predstavnicima opozicionih parlamentarnih partija.

Drugog dana posjete, Đukanović će, kako je najavljeno, obići bazu KFOR-a, održati predavanje na AAB koledžu i učestvovati na Biznis forumu u organizaciji počasnog konzula Crne Gore na Kosovu.

Đukanović će zajedno sa Osmani Sadriu govoriti i na manifestaciji „Dani Crnogoraca na Kosovu“ u organizaciji Udruženja Crnogoraca Lovćen.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ana
18.05.2022-08:44 08:44

Udružuju se hijene i zunzare koje spaja mržnja i strah od Srbije. 2 X 0 je i dalje 0.

Ana
18.05.2022-10:19 10:19

Đukanoviću, smeš li da dođeš u posetu Beogradu ?