Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Gojković srebro na EP: ”Potvrda talenta i ozbiljnog rada”

''Čestitke i Tamari Radunović na bronzanoj, prvoj medalji u ženskom seniorskom boksu. Crna Gora je ponosna na svoje sportistkinje''

Iskrene čestitke za srebrnu medalju Bojani Gojković na evropskom prvenstvu u boksu za žene, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

On je istakao da je vicešampionska titula, prva u seniorskoj konkurenciji, nakon niza medalja osvojenih u mlađim kategorijama, potvrda ne samo talenta, već i izuzetnog potencijala i ozbiljnog rada čime se izdvaja ova mlada crnogorska bokserka.

„Čestitke i Tamari Radunović na bronzanoj, prvoj medalji u ženskom seniorskom boksu. Crna Gora je ponosna na svoje sportistkinje“, napisao je Đukanović na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
22.10.2022-20:37 20:37

Lijepo je Milo što si maloj Bojani čestitao srebrnu medalju i primijetio da je to još prva medalja na seniorskom takmičenju. Al’ jel’ ti zapalo za oko Milo kako je teško povrijeđena to dijete. Ko su surovi ljudi, koji su je uvulki u taj surovi sport da bi se oni ponosili, a vi političari imali povod za čestitke? Dali bi svoje dijete zbog srebrne medalje na Evropskom prvenstvu poslali na takmičenja u taj bezosječajni svijet?Dali znate Milo, da su Bojanu povukli sa takmičenja na Mediteranskim igrma, jer nešto nije u redu sa njemim zdravljem, da bi sad ti isti odlučili… Pročitaj više »