Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Đokaj: Džuboks premijer – jedno priča, a drugo radi

Član Predsjedništva DPS-a, Leon Đokaj, osvrnuo se na izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je, tokom sastanka sa kineskim ambasadorom, kazao da postoji značajan prostor za unapređenje ekonomske saradnje Crne Gore i Kine

Član Predsjedništva DPS-a, Leon Đokaj, osvrnuo se na izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića koji je, tokom sastanka sa kineskim ambasadorom, kazao da postoji značajan prostor za unapređenje ekonomske saradnje Crne Gore i Kine.

Đokaj je podsjetio na raniju izjavu Abazovića  kada je kazao da EU treba da “otkupi kineski kredit za autoput i pomogne da se zaustavi uticaj Kine”.

“Možda ovako ove dvije slike u jedan tvit da dodate uz kraći opis npr. Je li u pitanju džuboks premijer ili je nešto drugo pa jedno priča a drugo radi”, upitao je Đokaj na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JajeKokino
15.03.2023-23:23 23:23

E gos, Djokaj on vise ne zna ni sta je reka juce -vidis da Dzuboks pjeva sta mu se pjeva ! Sam vidis Becic Abazovic “Koalicijom za 21 milion”.sa crveno kravatasima u koje su blato upali da ih niko ne moze izvuc -neda vise Vucko Autobus mir je nasa nacija i casti mi !Ni tice vise nece u svoje jato!