Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Vlada za dva mjeseca riješila brojna pitanja

Podsjetio je da je budžetom za narednu godinu predviđeno 120 miliona eura za projekte u opštinama sa dominantno albanskim stanovništvom, te na odluku da za Opštinu Tuzi bude izdvojeno 911.000 eura

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj kazao je da je nova izvršna vlast za dva mjeseca rada riješila mnoga pitanja, od kojih je glavno stabilizacija političke situacije i nastavak procesa evropskih integracija.

“Važno je da evroatlantski pravac i dobri odnosi sa našim susjedima i sa našim strateškim partnerom SAD, i dalje budu jaki”, naveo je Đeljošaj na svom Facebook profilu, nakon posljednje sjednice Vlade u ovoj godini.

Podsjetio je da je budžetom za narednu godinu predviđeno 120 miliona eura za projekte u opštinama sa dominantno albanskim stanovništvom, te na odluku da za Opštinu Tuzi bude izdvojeno 911.000 eura.

“Mogu da izdvojim mnogo, mnogo drugih poslova i zadataka odrađenih u prethodna dva mjeseca. Od parlamentarne većine očekujem da večeras podrže povećanje procenta sredstava za Opštinu Tuzi, uz prihvatanje amandmana poslanika Albanskog foruma za povećanje direktnih sredstava od skoro milion eura. Nastavljamo zajedno i jače u nove pobjede 2024. godine”, poručio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
30.12.2023-20:30 20:30

Djelosaj izdajica..stao na stranu antidrzavnika..