Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: U Abazovićevoj Vladi više se pričalo nego radilo, Kurti mi nije čestitao, ne znam zašto

Đeljošaj ocijenio je i da je prethodna Vlada Dritana Abazovića mnogo govorila, a malo uradila

Dok predvodim Albance i dok ostali prihvataju naše zahtjeve i program, Albanci će biti dio institucija i Vlade u cilju razvoja i integracija, kazao je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj.

Ocijenio je i da je prethodna Vlada Dritana Abazovića mnogo govorila, a malo uradila.

“Više se pričalo nego radilo”, konstatovao je Đeljošaj u razgovoru za kosovski Kallxo.

Kazao je da mu premijer Kosova Aljbin Kurti nije čestitao novu funkciju, ali ni onu prethodnu.

“Znam Kurtija još iz vremena kad nije bio premijer, imamo komunikaciju… I kada sam postao predsjednik Opštine Tuzi nije mi čestitao, bio sam iznenađen i nijesam znao zašto mi nije čestitao”, rekao je on.

Povodom odluke bivšeg ministra pravde Marka Kovača da Crna Gora Kosovu ne izruči Momčila Vukotića, osumnjičenog za ratne zločine, Đeljošaj kaže kako je ona skandalozna.

“Mislim da će do izručenja doći ubrzo. Tražio sam informacije o tome, sam sam se interesovao. Nije me niko sa Kosova pitao da to učinim, kada je riječ o pitanjima koja se tiču Albanaca – nema potrebe da neko interveniše kako bih se interesovao o tome”, dodao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
06.11.2023-17:28 17:28

A kako će ti premijer Kurti čestitati, saradniče okupatorskih srpskih vlada i evidentno neprijatelja Crne Gore i Kosova.. Plus, totalno si nestručan i neznaven, beskrajno arogantan i i neprijatan. Albance Crne Gore, koristiš samo za ličnu promociju i karijeru i nečije zle ciljeve, koje baš i ne skrivaš. Nwiariniro se prikazuješ da predstavljaš Albance u Crnoj Gori. Predstavljaš samo dio Albanaca Crne Gore i to mali dio!. OPREM DOBRO NIK!