Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Međustranački konflikti neće uticati na funkcionisanje vlasti

''Sastanak kao i svaki drugi'', kaže čelnik Albanskog foruma Nik Đeljošaj, nakon prekjučerašnjeg okupljanja s liderima parlamentarne većine.

Dan nakon sastanka lidera parlamentarne većine zbog zategnutih odnosa između PES-a i Demokrata javnost je ostala uskraćena za detalje. Ipak, predsjednik Albanskog foruma Nik Đeljošaj tvrdi da je riječ o sitnicama, te da međustranački konflikti neće uticati na funkcionisanje vlasti na državnom nivou, kojoj prioriteti moraju biti IBAR i standard građana, navodi se u prilogu TVCG.

“Sastanak kao i svaki drugi”, kaže čelnik Albanskog foruma Nik Đeljošaj, nakon prekjučerašnjeg okupljanja s liderima parlamentarne većine.

Iako je izvjesno da je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čelnike većine pozvao kako bi pokušao da pomiri PES i Demokrate nakon izbora v. d. direktora Uprave policije, vlast kaže da ima mnogo bitnijeg posla.

“Oko ovih stvari ako ne možemo da dođemo do kompromisa onda je upitno sve ostalo. Iskreno to su minijaturne stvari na osnovu onoga što nas čeka, a to je da radimo ovih nekoliko mjeseci što više, kako bi došli do IBAR-a, kako da poboljšamo ekonomsku situaciju u državi”, kazao je Đeljošaj za TVCG.

U Šipčaniku preksinoć navodno nije bio samo Milan Knežević, nezadovoljan zbog izbora Predraga Drecuna za predsjednika Odbora direktora IRF-a.

Zbog čega sve negoduju u DNP-u TVCG nije uspjela da sazna, a detalje nijesu htjeli da otkriju ni iz PES-a, ali ni Nove srpske demokratije.

Demokrate poručuju da su im principi važniji od fotelja. U vladajućoj većini uvjeravaju da daju sve od sebe da prioritet budu obećanja data građanima.

O njima će opet za desetak dana.

“Ja sam sa zadovoljstvom prihvatio to da budem domaćin. Moj prioritet će biti da širimo dijalog, da širimo saradnju, da ova tri četiri mjeseca sve što ne može biti konsenzus ostavimo malo po strani, da nam bude fokus IBAR”, kazao je Đeljošaj.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Che
27.03.2024-09:07 09:07

Bitno je da si ti, Dukaj & co. sad zajedno i u koaliciji sa onima sto su od slobove i momirove vojske trazili oruzje da pucaju po Tuzima, na vas, vase porodice, vasu djecu, zene, vase roditelje, bracu, sestre, kumove, komsije… kao sto su to radili po Hrvatskoj, Bosni, Kosovu i sto su to javno, pred kamerama priznali i sa tim se i ponose ! Sve zarad vlasti i fotelja niče pa i sa crnim djavolom