Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Ko ne bude poštovao sporazum neće biti dio izvršne vlasti

Đeljošaj je to rekao za Glas Amerike komentarišući najavljenu rekonstrukciju Vlade u koju bi ušli predstavnici Koalicije za budućnost Crne Gore, zbog čijih je antizapadnih i proruskih stavova Vašington do sada izražavao zabrinutost

Svi koji budu poštovali principe iz sporazuma o formiranju Vlade dobrodošli su da budu dio izvršne vlasti, rekao je potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj, dodajući da ko ne bude poštovao principe neće biti dio parlamentarne većine.

Đeljošaj je to rekao za Glas Amerike komentarišući najavljenu rekonstrukciju Vlade u koju bi ušli predstavnici Koalicije za budućnost Crne Gore, zbog čijih je antizapadnih i proruskih stavova Vašington do sada izražavao zabrinutost.

“Mi smo potpisali sporazum i mi ćemo se držati sporazuma, svako slovo tog sporazuma je za nas “sveto” i ko god bude ispoštovao sporazum mislim da treba da ostane dio da kažemo ekipe. I svako ko je spreman da poštuje svako slovo tog sporazuma mislim da će ostati”, rekao je Đeljošaj.

Kako je kazao, ukoliko neko misli da može nešto da prihvati a nešto ne, a to je da prihvati funkcije a da ne prihvati princip, tu ne treba da bude.

Đeljošaj je ocijenio da je i stav većine da se to neće dozvoliti.

IzvorVoA

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.02.2024-20:08 20:08

gospodine kakav ste sporazum potpisali ..znaliste u naprijed da su cetnickog roda-antidrzavnici…