Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: DPS Tuzi podržao uzurpatore, srušićemo sve objekte izgrađene na opštinskoj zemlji

Đeljošaj je pojasnio da su inspekcijski organi i ostale službe opštine su donijele rješenje o uklanjanju ograde, koju je građanin postavio uzurpirajući opštinsko zemljište

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Tuzi, na čelu sa predsjednikom odbora Mirzom Pepić, je danas spriječio lokalne organe u obavljanju službene radnje, saopštio je presjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj, poručujući da treba da bude jasno svakome da će, poštujući zakon, srušiti sve objekte koji su izgrađeni na opštinskom zemljištu i vratiti na zajedničko korišćenje građanima Malesije.

On je pojasnio da su inspekcijski organi i ostale službe opštine su donijele rješenje o uklanjanju ograde, koju je građanin postavio uzurpirajući opštinsko zemljište.

“Danas se potvrdilo da DPS Tuzi podržava uzurpaciju opštinske imovine, kako bi svojim fukcionerima omogućilo bogatstvo, uzurpaciju i oduzimanju zajedničke imovine svih građana naše opštine. Vaše vrijeme za te nezakonske i neljudske radnje je prošlo”, naglasio je Đeljošaj.

Dodao je da su htjeli da se ljudski dogovore sa njima, ali oni nisu htjeli.

“Tako da veoma brzo ćete osjetiti ruku pravde i zakona, a sve vinovnike sprječavanja u vršenju službene radnje ćemo procesuirati. Nećemo dozvoliti krađu opštinskog dobra. Prema nikome lično, ali odgovorno i savjesno, kako me zakon obavezuje, štitiću imovinu i zajedničko dobro svih građana opštine Tuzi, a pogotovo od uzurpatora”, poručio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đeljošaj: DPS Tuzi podržao uzurpatore, srušićemo sve objekte izgrađene na opštinskoj zemlji – CG Vijesti
04.08.2021-16:13 16:13

[…] Aktuelno […]

tttttttrrt
04.08.2021-16:13 16:13

Djeljo nikad zadovoljan nijesi zahvali se DPS-dobijo si opstinu a nije imalo potrebe nego pazi se od DF da ti se opstina ukine jer si pobjesnijo mnogo ka da ste druga DRZAVA !