Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Abazović nastavlja sa napadima uperenim protiv albanskih političkih subjekata

Koristim ovu priliku da javno pozovem gospodina Abazovića da objavi imena svih funkcionera Albanske alternative, i to neka počne od mene lično

Dritan Abazović nastavlja sa napadima uperenim protiv albanskih političkih subjekata, a ovog puta se obrušio novom klevetom, da smo navodno “dobili stanove od države i da smo histerični”, kazao je predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj.

“Kada je u pitanju politički subjekt koji ja predstavljam, uvjeravam vas, javno, da od osnivanja do današnjeg dana niti jedan funkcioner Albanske alternative nikada nije dobio niti jedan stan, kredit ili bilo kakav drugi oblik privilegija od države!

Koristim ovu priliku da javno pozovem gospodina Abazovića da objavi imena svih funkcionera Albanske alternative, i to neka počne od mene lično!

I to vezano ne samo za njegove posljednje tvrdnje, već za bilo koji oblik zloupotrebe ili za bilo koji primjer gdje smo prekršili zakon.

U suprotnom, ukoliko javno ne objelodani i ne potvrdi paušalno izrečene tvrdnje, pozivam ga da smogne snage i uputi javno izvinjenje za još jednu u nizu laži koje je uputio na naš račun”, naveo je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve