Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DIPLOMATSKI SKANDAL ZA KRAJ MANDATA: Brukanje države kakvo se nije dešavalo nikad!

Ovaj skandal predstavlja nezapamćenu bruku za Crnu Goru i mogao je da bude izrežiran samo od strane infantilnih idiota, kojima su lični kaprici ispred diplomatskog ugleda države.

Odlazeći premijer Zdravko Krivokapić već više od godinu bruka sebe nesuvislim izjavama i katastrofalnim političkim odlukama, ali se pred kraj mandata očigledno trudi da  što više obruka Crnu Goru.

Da bi sabotirali današnju posjetu ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića Sjevernoj Makedoniji, gdje je trebalo da se satane sa najvišim zvaničnicima, iz Vlade su Radulovića nakon što je stigao u Sjevernu Makedoniju obavijestili da mu otkazuju posjetu.

Vlada na današnjoj sjednici nije usvojila plan posjete, pa će se  delegacija Crne Gore vratiti kući bez obavljenih sastanaka koji su bili potvrđeni.

Po svemu sudeći radi se o namjernoj odluci u znak osvete premijera Krivokapića koji je sa  Radulovićem odavno u lošim odnosima. Netrpeljivost između ministra i premijera je kulminirala posljednjih dana nakon najave formiranja manjinske vlade.

Ovaj neviđeni skandal predstavlja nezapamćenu bruku za Crnu Goru i mogao je da bude izrežiran samo od strane infantilnih idiota, kojima su lični kaprici ispred diplomatskog ugleda države.

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Predrag Bošković, reagovao je na tviteru nakon ovog skandala:

”Kad amateri koji ne žele dobro državi, vode tu istu državu onda je bruka i sramota zagarantovana. Brukanje jedine nam države kakvo se nije dešavalo nikad. Postoji li i dalje neko ko će opravdati opstanak ovakvog premijera i ovakve Vlade? Sramota”, naveo je Bošković na tviteru.

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević takođe se oglasio na tviteru.

“Kakav blam. Nažalost, ne samo njihov, nego brukaju državu zbog njihovih međusobnih svadja i borbe za fotelje. Bjehu apostoli na početku, postadoše bruka i sramota svih nas”, naveo je Konjević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve