Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DF traži hitnu smjenu načelnika Generalštaba VCG

Prema njegovim riječima, neophodno je utvrditi ko je još naredio da vojska sprečava državne organe da sprovode zakon

Demokratski front (DF) zatražio je danas hitnu smjenu načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore (VCG) Zorana Lazarevića, nakon što su, kako su naveli iz tog političkog saveza, pripadnici Vojske spriječili državne organe da uklone spomen ploču u Morinju.

“Nakon što su pripadnici VCG spriječili državne organe da uklone spomen ploču u Morinju, tražimo da se pod hitno smijeni načelnik generalštaba VCG i šef obavještajne službe, i da budu procesuirani za ovaj težak incident”, kazao je poslanik DF-a Jovan Vučurović.

Prema njegovim riječima, neophodno je utvrditi ko je još naredio da vojska sprečava državne organe da sprovode zakon.

Vučurović je kazao da se taj čin jasno može okarakterisati kao pobuna vojske i da postoje svi razlozi za smjenu načelnika Generalštaba i šefa vojne obavještajne službe.

On je kazao da je spomen ploču trebalo postaviti u Lori gdje su, kako je naveo, na zvjerski način poubijani građani Crne Gore.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.10.2022-15:35 15:35

Pošto je AV našpica Vulina, neka mu četnički vojvoda pripaše onu sablju i posadi na konja, pa mu postroji crnogorsku vojsku da ima ščim komandovat. Vulin je pravo rešenje….

BobZekovic
25.10.2022-16:03 16:03

Gospodine Predsjedniće Crne Gore, ova OTG(ORGANIZOVANA TERORISTIČKA GRUPA) Vas testira. Raspuštite kriminiolizovni, okupirani Parlament Crne Gore i zaustavite ovog krvoločnog neprijatelja Crne Gore, Crnogoraca i Crnogorki da dalje uništava Crnu Goru? Možete li malo biti Predsjednik Crne Gore koji je štiti i čuva, ili ste samo lutka od LIDERA SVJETSKOG NIVOA, koja o svojoj zemlji ne vodi rčuna, a sve viće pobijedićemo, čekajući da nas neprijatelj sravni.. ILI NI BAR REČITE DA VI NE MOŽETE ODBRANIT CRNU GORU, PA DA SE SNALAZIMO KAKO ČEMO TO MI SAMI UČINJET. Predsjedniče Đukanoviću, što bi od onoga “AKO TREBA BRANIT CRNU GORU I… Pročitaj više »

RIR
26.10.2022-18:34 18:34

…četnički smrad osilio ,hoce i tu da ubaci svoje da uniste i taj savez…pi !