Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DF prijeti protestima: Vlada da traži od Kosova hitno puštanje na slobodu državljanina Crne Gore

,,Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici'', saopšteno je iz DF-a

Demokratski front zatražio je od Vlade Crne Gore da od svojih partnera sa Kosova zahtijeva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je, kako kažu, otet od strane albanskih nasilnika.

“Jovanović je danas na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika. Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici”, saopšteno je iz DF-a.

I ovaj događaj, dodaju u DF-u, govori “da smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cijenu ne smije priznati ova lažna država”.

“Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave sa terorom nad našim narodom. Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode taj progon Srba na KiM”, zaključuju u DF-u.

Ne bi ih, kažu u DF-u, čudilo da su oni nasilnici, koji su maltretirali monahinju i oteli Jovanovića, primili vakcine koje im je upravo poslala Vlada Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gernsheim
28.06.2021-20:24 20:24

Od ovih srba nema većih idiota svuda se petljaju a od 30.8 sve se oko crkve i četnika vrti ovo je sramota što se radi…

Ha20
28.06.2021-22:20 22:20

Idite na Kosovo pa protestvujte junacine ako imate m*da, lako vam je lajati iz Crne Gore.

Freedom
28.06.2021-22:38 22:38

VOJVODO pustice ga ne boj se rekao im je da je OPERISAN. Cudo ti i Pipun i Medo nijeste danas sa Vucicem nijeste posli na ovaj “praznik” do Kosova i gazimestana. Fali vam ono medju nogeee.

noc i dan
29.06.2021-00:38 00:38

Cetnici određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a optužen je za širenje nacionalizma i izazivanje mržnje. !Podjite tako u kompletu na Kosovo ispred Crnogorske ambasade nebili i vas u prdaru 48 sati drustvo da mu pravite nista vam nece bit da probate kosovske zatvore dako bi pameti dosli!

Nikola
29.06.2021-06:10 06:10

Ovijeh budala jos svijet nije vidjeo. Sreca vasa goveda picoustanska da u Crnu Goru nema zakon ka u recimo Australiji. Za pljuvanje po drzavi, cijepanje i paljenje zastave, organizovanje drzavnog udara i ubistva Predsjednika drzave, nepostovanje himne i drugih obeljezja, velicanje genocida, ucestvovanje na stranim tv programima i koristiti najpogrdnije rijeci za drzqvotvornu naciju……malo bi vi bila duganrobija. Vako tu dje ste morete brabonjati ka i uvijek, i nece vi niko nista.

Krsto
29.06.2021-10:29 10:29

Kosovski mediji jos nisu objavili sta Jovanovic tacno uradio..Monahinji nije trebala njegova pomoc niti ju je ona trazila..Monahinju je ispitivala Policajka tj zena i nije je dodirivala,,,Snimak koji je Kosovo online objavilo je najvjerovatnije nepotpun…Sta se tacno dogodilo ne znamo.. Kosovska policija kaze da je Jovanovic koristio govor mrznje…Na snimku se to ne cuje..Suspendovan je policajac Srbin koji je pokusao da sprijeci hapsenje Jovanovica..Jovanovic je nosio majicu s likom Patrijarha Nikolaja Velimirovica..Znate vec onog lika sto je za vrijeme drugog svjetskog rata govorio da je za Srbe Adolf Hilter isto sto i Sveti Sava..Ipak do sada na Kosovu niko nije… Pročitaj više »

Jelena
01.07.2021-14:00 14:00

Što ne idete da ga oslobodite , ako imate gaca, kao što nemate, junadi nego se budete po Crnoj Gori, treba vas sve u stočne kamione i predati Kosovskoj policiji da vas nauči reda.Sve pohvale za Kosovsku policiju, a vama treba kosovska lekcija da upamtite i Crnu Goru!