Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demos Tivat: Naš grad više ne smije biti plijen bahatih funkcionera

"Za sve vrijeme njihove bahatosti i pljačke budžeta grada, Tivćani najurednije u državi plaćaju svoje obaveze, poreze i mjesečne dažbine", navode u saopštenju

Podsjetnik na bahatost vlasti u prethodnom četvorogodišnjem mandatu najbolje se može prezentovati na osnovu ponašanja funkcionera koji nijesu u stanju da poštuju najjednostavnija pravila, niti da budu u službi građana od kojih primaju platu, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demosa u Tivtu.

Izvor: Demos

“Nepropisno parkiranje i zaustavljanje, vožnja službenih automobila van radnog vremena, iz mandata u mandat, a na teret zajedničkog novca svih građana, nijesu novost za Tivćane i odlika su izvršioca korumpirane vlasti. Radi se o bahatim funkcionerima koji su na štetu građana nekoliko puta rješavali svoje stambeno pitanje. Naš Tivat i naša Crna Gora ne smiju da budu plijen bilo koje vlasti, ili pojedinaca bliskih vlasti.

Dok za male Tivćane nema mjesta u vrtiću, vlast u našem gradu je tajkunima oprostila novac kojim su mogla biti izgrađena dva savremena vrtića.

Za sve vrijeme njihove bahatosti i pljačke budžeta grada, Tivćani najurednije u državi plaćaju svoje obaveze, poreze i mjesečne dažbine”, navode u saopštenju.

Pravila moraju važiti jednako za sve, dodaju iz ove stranke:

“Ali naši građani su zarobljeni od korumpiranih političara na vlasti. Zbog neznanja i pohlepe, politička elita na vlasti pravi pogrešne izbore. Oni brinu samo o tome kako da zaposle članove svojih stranaka, a ne o tome kako da razvijaju privredu i infrastrukturu našeg grada. Umjesto da najviši funkcioneri vlasti budu uzor mladima, oni se ponašaju bahato i neodgovorno.

Interesi građana moraju da budu na prvom mjestu, umjesto da na prvom mjestu bude korumpirana politička elita i partije.

Odlučni smo da se sa sugrađanima borimo do ostvarivanja zajedničkih ciljeva – da stvorimo sistem koji će prestati da uzima i početi da daje građanima. Alternativa sadašnjoj vlasti će omogućiti da budemo ravnopravni i slobodni, da radimo i zaradimo za pristojan život. Grad u kome će važiti jednaka pravila za sve mora biti naš izbor”, zaključuju u sopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve