Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Želimo da vjerujemo da su navodi Kovačevića tačni, u suprotnom zaslužuje svaku osudu

''Stav Demokratske Crne Gore po pitanju poštovanja državnih simbola je kristalno jasan i to pokazujemo na svakom koraku'', saopštili su iz te partije

Čuli smo javno iznešen stav predsjednika Opštine i želimo da vjerujemo da su ti navodi tačni, ali, ukoliko je suprotno, zaslužuje svaku osudu i dovodi u pitanje integritet nosioca javne funkcije, poručili su iz Demokratske Crne Gore povodom povodom skandaloznog gesta predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića prilikom intoniranja državne himne.

“Stav Demokratske Crne Gore po pitanju poštovanja državnih simbola je kristalno jasan i to pokazujemo na svakom koraku”, saopštili su iz te partije.

Takođe, kako su naveli, osuđuju svaki vid primitivnog ili bilo kog drugog izlaganja poruzi ili nepoštovanja državnih simbola.

“Smatramo da je poštovanje državnih simbola, ne samo svoje, već i svih drugih država, stvar elementarne pristojnosti i drzavnicke i licne odgovornosti”, navode u saopštenju.

Državni simboli, zaključuju, nijesu samo zakonska i ustavna odredba, već temeljni element i identitet države i njenih građana, koji se u svakom trenutku moraju i trebaju poštovati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve