Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Vukčević pokazao da nije ništa drugo do partijski vojnik

Vukčević je i ovog puta, prema riječima Demokrata,  pokazao da nije ništa drugo do partijski vojnik partije koja je izgubila lokalne izbore u Podgorici

Vukčević je i ovog puta pokazao da nije ništa drugo do partijski vojnik partije koja je izgubila lokalne izbore u Podgorici, poručili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na podnošenje krivične prijave predsjednika Izborne komisije Glavnog grada Veselina Vukčevića protiv članova OIK-a.

“Bjegunci od volje naroda, blokatori institucija i uzurpatori vlasti ponovo pokušavaju da zaobiđu izbornu volju i demokratiju”, poručili su iz Demokrata.

Vukčević je i ovog puta, prema riječima Demokrata,  pokazao da nije ništa drugo do partijski vojnik partije koja je izgubila lokalne izbore u Podgorici.

“Ovo je jedan od najskandaloznijih primjera bahatog odnosa prema građanima i institucijama od strane predstavnika bivšeg režima. Zamislite činjenicu da neko zbog zahtjeva za održavanje sjednice Izborne komisije Glavnog grada podnese krivičnu prijavu. To govori o prirodi bivšeg režima, ali tu i leži razlog zbog kojeg su i pobijeđeni. Ovim je ovaj funkcioner DPS-a izvršio krivično djelo “lažno prijavljivanje”, za šta se na osnovu zakona može odgovarati. Cilj ove farse je da se prolongira opstanak bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića koji je od strane istog sastava odbornika biran tri puta suprotno zakonu što je potvrdio Upravni sud i presudom poništio odluku”, dodaju Demokrate.

Poručuju da je Vukčević dužan da odmah sazove sjednicu OIK-a.

“Pokažite bar malo dostojanstva, nijesmo pobijedili u Baru i Bijelom Polju, ali za razliku od vas, uzurpatora i blokatora institucija Crne Gore, nijesmo podnosili farsične žalbe da bi pokušali blokirati demokratske procese i izbor vlasti u opštinama saglasno izbornoj volji građana. Dužni ste da odmah sazovete sjednicu Izborne komisije Glavnog grada i pozivamo vas da to učinite bez odlaganja. Opstrukcijom ne možete promijeniti izborni rezultat, ta vremena su davno prošla, a Vukčević je samo ostao zarobljen u prošlosti”, zaključuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fatmir
10.11.2022-19:29 19:29

Seseljevi DEMOKRATE  samo oce silu sve da promijene – CAK I USTAV !! Seseljevci Zakazite – Skupstinu da izglasate  Nepovjerenje OIK-a I IZBACITE  IZ USTAVA CG —Ustavni sud –   imate vecinu kojoj  vam nista ne PRESTAVLJA  Jer sudije necemo izglasat US dok ne ponistite zakon o PRESJEDNIKU-RASPUSTANJE SKUPSTINE -ZAKAZAT IZBORE -PA TEK ONDA USTAVNI SUD IZGLASAT -Necete nas nikad vise vasim lazima i podvalama OKUPIRAT i pocerat u ROBOVE!!