Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate u reagovanju ni slova o Danu opštine Pljevlja

Demokratska partija socijalista (DPS) ranije je saopštila da su Demokrate dokazale da nijesu građanska partija nakon što su odbornici te partije podržali da se promijeni datum opštinskog praznika Pljevlja i da to bude Sveta Petka. Demokrate su reagovale na saopštenje DPS-a ne pominjući Pljevlja, već Dan državnosti i dan rođenja Radoja Zvicera

Demokratska partija socijalista (DPS) ranije je saopštila da su Demokrate dokazale da nijesu građanska partija nakon što su odbornici te partije podržali da se promijeni datum opštinskog praznika Pljevlja i da to bude Sveta Petka. Demokrate su reagovale na saopštenje DPS-a ne pominjući Pljevlja, već Dan državnosti i dan rođenja Radoja Zvicera.

“Više puta smo ponovili, a to činimo i ovog puta: saopštenja DPS-a su za laku noć djeco – tog nivoa i tog dometa”, poručuju Demokrate.

Iz te partije su ocijenili da je za DPS jedini “Dan državnosti – dan rođenja Radoja Zvicera”.

“Kada je u pitanju ideologija DPS-a za njih Dan državnosti Crne Gore više nije onaj dan kad su mrzjeli šah zbog šahovnice, ni dan kad su kriomice od Milošević i Bulatovića pomagali Vojsku Republike Srpske, ni dan kad su u premijerskim ekspozeima tvrdili da će stati na put povampirenim genocidnim hordama koje kolju srpski narod, ni dan kad su se sa Dahlanom družili po Beogradu, ali ni dan kad su Šešelju čestitali slobodu. Za DPS jedini Dan državnosti je dan rođenja Radoja Zvicera”, navodi se u reagovanju Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
28.09.2023-19:57 19:57

…kako da reaguju Demokrate kad su isti kao predlagači -Demokrate slijede upustva SS/tzv.SPC-u CG/ i AV,AV-ove smjernice -izdajnici CG ,u sluzbi BG !

Nenad
29.09.2023-04:20 04:20

Demokrate -svi znamo da je njihov politicki otac CETNICKI VOJVODA SESELJ  i kojim putem se krecu !  EVROPA SAD -MLADI SKOLOVANI  BEZ NACIONALIZMA bacit ce na smjetliste  ove  CETNICKE SUBARE SESELJEVE-( DEMOKRATE)

COL
29.09.2023-06:10 06:10

Kad su mogili vjerski praznik da ustanove kao dan grada Pljevalja vala su mogli o istom brašnjeniku dati i ime po jednoj jednoj ulici ,,sveti pop Maca i sveti pop Šiljak “