Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate predale izbornu listu u Zeti, nosilac Luka Krstović

Lider Demokratske  Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da su ispisali istoriju jer su, kako je rekao, ''ovo prvi izbori u samostalnoj opštini Zeta i prva lista koja je predata u susret izborima''

Demokratska Crna Gora predala je prva Opštinskoj izbornoj komisiji Zeta izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Zeti. Lista koju predvodi Luka Krstović ,predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Zete i ugledni domaćin, nosi naziv “Aleksa Bečić – Idemo ljudi-Idemo Zeta – Demokrate”.

Na listi se, kako je saopšteno iz Demokrata, nalaze magistri, visokoškolci i studenti: Novica PejovićAna BečićMilan DrakićNikola RajovićDušan KaluđerovićAleksandra PetričevićMladen NokovićMiodrag StijepovićJadranka RoganovićMarko VukčevićAleksandar BabovićMiodrag Šanović, Slavica KavarićRatosav TripunovićMitar DabanovićIvana ČabarkapaMilenko RoganovićIlijana MadžarovićDubravka KukuličićSlobodan NokovićZarija KovačevićMaja GrdinićMilutin RajovićDušan KažićLidija TripunovićMiloš FilipovićVido ŠoćRanko Bečić, Radmila PopovićJanko Krstović i Veljko Đurović.

“Zadovoljni smo i zbornom listom i sigurni smo da će ona biti prvi izbor najvećem broju stanovnika Zete. Zeta je danas jedna mlada biljka koja ukoliko se bude uspješno njegovala u vrlo kratkom roku može da da kvalitetne plodove. Svim učesnicima želimo uspješan izborni ciklus i sigurni smo da će nakon izbora vlast u Zeti biti promijenjena i da će ona biti formirana od onih koji su činili opoziciju i ta vlast će napraviti dobro za Zetu, ne samo u toku četiri godine nego tokom svakog dana”, istakao jeKrstović.

Lider Demokratske  Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da su ispisali istoriju jer su, kako je rekao,  “ovo prvi izbori u samostalnoj opštini Zeta i prva lista koja je predata u susret izborima”.

“Nema dileme da je izborna lista u Zeti jedna reprezentacija i mladosti i iskustva i čestitosti i stručnosti i marljivosti i posvećenosti. Skup ljudi koji su utemeljeni u ovom prelijepom kraju i koji svojim imenima i prezimenima garantuju da ćemo ostvariti odličan izborni rezultat i da ćemo izvojevati pobjedu na prvim lokalnim izborima u samostalnoj opštini Zeta. Naši odbornici su u zetskom parlamentu bili aktivni, posvećeni i istrajni, a poslanici u državnom parlamentu branili su interese Zete, suprostavljali su se nepravdi koja je učinjena Zeti i Zećanima, diskriminaciji kojoj smo svjedočili prije mjesec dana, tako da nemam dileme da su Zećani to na pravi način vrednovali i da će to na pravi način uzvratiti 23. Oktobra”, kazao je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.09.2022-13:21 13:21

politicka partija crkve Serbije..kako vas nije sramota..da zivite izmedju nas!