Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar, saopšteno je iz te patije. Još jednom su pozvali DF da napusti Skupstinu Crne Gore, da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji.

foto: Demokrate

“Uzalud DPS pokušava da opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi. Ogoljeni ste gospodo i raskrinkani pred licem javnosti i uhvaćeni u vašim decenijskim krađama i prevarama. Vrijeme je da položite račune građanima”, saopštile su demokrate. .

Oni su poručili DPS-u da je gotovo sa korišćenjenjem svih državnih resursa za njihove “nečasne namjere”.

“Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom”, navodi se u saopštenju.

Pozvali su DF da napusti Skupstinu Crne Gore.

“Da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji koja neumorno proizvodi rješenja i bori se za poštene izbore. Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar. Doslednost i iskrenost opozicione borbe u ovom momentu je od presudnog značaja”, zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve