Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate pozvali DF da se pridruži opoziciji

Oni su poručili DPS-u da je gotovo sa korišćenjenjem svih državnih resursa za njihove "nečasne namjere''

Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar, saopšteno je iz te patije. Još jednom su pozvali DF da napusti Skupstinu Crne Gore, da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji.

foto: Demokrate

“Uzalud DPS pokušava da opstruira proces sveobuhvatnih izbornih reformi. Ogoljeni ste gospodo i raskrinkani pred licem javnosti i uhvaćeni u vašim decenijskim krađama i prevarama. Vrijeme je da položite račune građanima”, saopštile su demokrate. .

Oni su poručili DPS-u da je gotovo sa korišćenjenjem svih državnih resursa za njihove “nečasne namjere”.

“Bježite od novog glasačkog listića, biračkog spiska i zakonitih adresa u mišju rupu, ali i tamo ćete se morati suočiti sa pravdom, istinom i zakonom”, navodi se u saopštenju.

Pozvali su DF da napusti Skupstinu Crne Gore.

“Da raskine neformalnu koaliciju sa DPS-om u Budvi, da potpise da će bojkotovati naredne izbore ukoliko ne bude uslova za fer izbore i pridruži se opoziciji koja neumorno proizvodi rješenja i bori se za poštene izbore. Demokrate od opozicionih dogovora nisu odstupile ni za milimetar. Doslednost i iskrenost opozicione borbe u ovom momentu je od presudnog značaja”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve