Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate poručile kotorskom DPS-u: Nastavićete da sanjate postere Alekse Bečića

Nastavićete da sanjate postere Alekse Bečića uz momente klizanja u ponor svih monopola koje ste ostvarivali prethodnih decenija, poručile su Demokrate u reagovanju na saopštenje kotorskog DPS-a

Nastavićete da sanjate postere Alekse Bečića uz momente klizanja u ponor svih monopola koje ste ostvarivali prethodnih decenija, poručile su Demokrate u reagovanju na saopštenje kotorskog DPS-a.

“Tačno u vrijeme kada su objavljeni rezultati lokalnih izbora u Tuzima, na kojima je DPS doživio neviđen debakl i kada su osvojili svega pet mandata, izašlo je saopštenje kotorskog DPS-a. Nadamo se da će im ova terapija pisanja saopštenja pomoći da lakše prebrode ovaj i sve prethodne poraze, mada se ništa ne može garantovati imajući u vidu da se njihovom lideru očigledno osladilo da gubi na svim mogućim izborima od 30. avgusta do danas”, navele su Demokrate.

“Ovaj serijski gubitnik je izjavljivao da se država ne brani iz Skupštine, nego oružjem i iz šume, što je, vjerovatno, donekle i vođeno estetskim razlozima koje nam imputiraju: možda njihov predsjednik procjenjuje da su ljepši u prirodi. Građane koji su uzeli učešća na litijama, čiji je, takođe, po nesreći, bio predsjednik, nazivao je ludačkim pokretom. Da li su gurui estetike iz kotorskog DPS-a tada imali bilo kakvih primjedaba? Nešto se ne sjećamo”, istakle su Demokrate u saopštenju.

Ne sjećaju se, kaži, ni da “ste mislili o estetici kada ste komunalne policajce, dok ste bili vlast na Cetinju, 2017. tjerali da lijepe postere DPS-a” sa sve, dodaju, uniformama po kapijama i ormanima za brojila po stubovima.

“Ne sjećamo se ni da su se prefinjene estete iz kotorskog DPS-a bunile kada je njihov lider sve građane koji su mislili drugačije nazivao izdajnicima. Takođe, serijski gubitnik je svom sinu potpisivao razne koncesije koje su mu omogućivale milione, što, takođe, nije lišeno estetskih momenata jer se, biće, vodilo računa da njegov rukopis kod potpisa na koncesijama bude lijep. Estetski, nema šta”, poručuju Demokrate.

Dodaju da estetici ni tu nije kraj.

“Svom kumu je poklonio trajektnu liniju u najljepšem zalivu na svijetu. Kako “ko”? Valjda, “nego ko?” Estetski, nema šta. Svom bratu je, takođe, krajnje estetski, lijepo poklonio Prvu banku, sve i dalje vrca od estetike”, dodaju.

Ako istovremeno, navode Demokrate, govorimo o estetici i DPS-u, onda jedino, ocjenjuju u toj partiji, “možemo govoriti o estetici ružnog, koje je još i ružnije ukoliko znamo da je sve to rezultat njegove časti”.

“Kako takva čast ne bi uzela maha, dužni smo da opštu čast štitimo od njegove pojedinačne koja je 30 godina časno pribirala milione preko leđa građana. Ali neka, makar su pokazivali estetiku, pa i na Cetinju crnim fantomkama i prebijanjem u Tuzima. Čast je i pojedinca štititi od nasilnika. A kolika je tek čast ako od nasilnika štitiš cijelu državu? E to je naša mjera časti i ,,estetike””, naveli su u saopštenju.

Demokrate poručuju kotorskom DPS-u da će “nastaviti da sanjaju postere Alekse Bečića”.

“Zato ćete nastaviti da sanjate postere Alekse Bečića uz momente klizanja u ponor svih monopola koje ste ostvarivali prethodnih decenija. Žao nam je što, štiteći čast, vrijeđamo osjećaj DPS-a za estetiku. Ali nastavićemo”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trajko
06.03.2023-17:43 17:43

Bečiću puśti Mila, ti viđi sa Jodžirom ko će bit četvrti a ko peti. A što se tiče Tuških izbora veći je taj tvoj jedan mandat no Milovih pet. Časti ti?

MUSTAFA
06.03.2023-18:06 18:06

Kako ce ovi SESELJEVCI  u hodu na staklenim nozicama da se slome u provaliju od EVROPA SAD-samo da ih ne slusamo i gledamo vise !

RIR
06.03.2023-18:31 18:31

…ološ četnička —demokrate !
Bečić “ije “sa nedostojnim popom SS/srbije/