Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate: Oni koji skrnave vjerske objekte nijesu prijatelji države

Oni koji skrnave vjerske objekte, dodaju, ili izdaju naloge za takve nezakonite i nečasne radnje, nisu prijatelji države i građana

Demokate najoštrije osuđuju skrnavljene Osmanagića džamije u Podgorici i pozivaju nadležne organe da odmah preduzmu mjere iz svoje nadležnosti na pronalaženju i procesuiranju počinilaca ovog sramnog čina.

“Institucije u Crnoj Gori moraju pokazati snagu i najveći mogući stepen posvećenosti i profesionalnosti kada je u pitanju zaštita imovine, a naročito vjerskih objekata. To su naša kulturna blaga koja moramo čuvati od svih oblika ugrožavanja i obezbijediti najveći nivo zaštite od skrnavljenja koja su često politički motivisana i sračunata na pokušaj destabilizacije građanske, demokratske u multivjerske Crne Gore”, saopšteno je iz ove partije.

Oni koji skrnave vjerske objekte, dodaju, ili izdaju naloge za takve nezakonite i nečasne radnje, nisu prijatelji države i građana.

“Takvi se moraju suočiti sa snažnim odgovorom države i njenih institucija i izaći pred lice pravde”, istakli su u sapštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crni panter
09.02.2021-20:34 20:34

Da Vas pitam:
Neprijatelji koje države?
Jer vi Crnu Goru takvom ne doživljavate.
Zato pustite zamajavanja.

Nikola
10.02.2021-06:03 06:03

Neka vi spijuncina i bitanga kupi po burek ako mu je ostalo od onijeh 21 milion, koji kao nije primio…. da ne morate jest ono sto se ne jede. Ipak prijatno….goveda jedna fasisticko-picousta 3,14