Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Nikšić poručile DPS-u: Sa vama ćemo, politički, lako izaći na kraj

Demokrate Nikšić smatraju da navodi iz Skaj prepiski su jedan od razloga zašto je DPS pao za 50 odsto u Nikšiću

Demokrate Nikšić reagovale su na saopštenje nikšićkog DPS-a. Oni su saopštenju poručuju DPS-u da će sa njima “politički lako izaći na kraj”.

“Imajući u vidu da su vam puna usta zločina, evo da vas kratkim citatom podsjetimo kako ste zajedno sa zločincima Crne Gore vrtjeli jagnjad po Crnoj Gori: Pošto je obavijestio Zvicera i Lazovića da se jagnje vrti, Milović počinje sa pjesmama, koje snima i šalje u grupu: “Da se legitimišemo – Ljubo Milović je, za moju braću. Pa neka nas hapse. Neka rade šta hoće. Neka otvaraju telefone”, naglašava Milović i dodaje: “Hapsiće ku*ac, a mi otvaramo samo. Oni ne mogu. Bog nam pomogao, niko nam ništa ne mogao! Da zna bula kakva je slanina, ne bi ona ljubila Turčina”, piše tada aktivni policajac, a vaš kadar i ujedno neformalni realizator izborne kampanje Demokratske partije socijalista, prema navodima iz Skaj prepiski”, saopštile su nikšićke Demokrate.

Demokrate Nikšić smatraju da navodi iz Skaj prepiski su jedan od razloga zašto je DPS pao za 50 odsto u Nikšiću.

“Ovo je jedan od razloga što ste u Nikšiću pali za 50 odsto, pa sljedeći put dobro razmislite da li da Miloviću, Lazoviću i Zviceru ponovo uručite antifašističke medalje. A, do tada, jedna poruka za vas: Blago zemlji koja vas nije imala. Iako ćemo i mi sa vama, politički, lako izaći na kraj”, zaključuju nikšićke Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kalimero
18.07.2023-18:55 18:55

Ljaljo, Mali Mo, “brat abaz”, Pipun, vojvoda od Čipulića, slabo vam idu falsifikati SKY prepiski, kao organizovani kriminal kokain, kriptovalute, oružje cigare, i ostala akcizna roba. Pokušaji hapšenje Mila Đukanovića divlja gradnja, Zoran Lazović nedeljno nosi 300.000eura to govori koji ste tupani i glupani. Najavili ste promene u pravosuđu i popunu Sudova po dubini podobnim sudijama po kriterijumu partijskom, rodbinskom, velikosrpske ideologije “Krvi i Tla”. Imate 3/5 većinu kvislinga, koloboranata, a treba da vas vadi “brat abaz”, prvo skoči pa reci hop, suviše ste alAVi i mnogo ste balAVi.
SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU
NEK JE VJEČNA CRNA GORA

COL
18.07.2023-21:25 21:25

Već ste pročitani i od izlaska na kraj sa DPSom najprije će te izaći iz parlamenta jer na svakim izborima vas je sve manje i trajat će te sve dok se budu pravile neprincipijelne koalicije po uputstvu AVa. Prvi put kad se budu pravile prave i stabilne koalicije vas će parlament abortirati ka neželjeno dijete ili maligni tumor…

Kaca
19.07.2023-09:34 09:34

0h,oh Ljaljo sto si hrabar.Vas je na svakim izborima sve manje.I hvala Bogu sto je tako.Vi ste jedna mala “alapaca partija”,cija saopstenja lice na svadju dvije domacice ,o tome kojoj je bolji djuvec.