Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate Nikšić: DPS zaslijepljen promašenim pokušajem diskreditacije Nemanje Vukovića

Budući da je DPS zaslijepljen promašenim pokušajem diskreditacije Nemanje Vukovića, čovjeka koji je svakog 9. maja, od kada je na funkciji, položio vijenac na spomenik palim borcima, a 13. jula na spomenik Ljubu Čupiću i Braći Vučinićima, i koji je stavio javnosti na uvid dokaz o pozivu i prisustvu ktitorskoj Slavi Saborne crkve Svetog Vasilija Ostroškog, najbolji je pokazatelj njihove nemoći, ocijenile su Demokrate Nikšić reagujući na saopštenje DPS-a

Budući da je DPS zaslijepljen promašenim pokušajem diskreditacije Nemanje Vukovića, čovjeka koji je svakog 9. maja, od kada je na funkciji, položio vijenac na spomenik palim borcima, a 13. jula na spomenik Ljubu Čupiću i Braći Vučinićima, i koji je stavio javnosti na uvid dokaz o pozivu i prisustvu ktitorskoj Slavi Saborne crkve Svetog Vasilija Ostroškog, najbolji je pokazatelj njihove nemoći, ocijenile su Demokrate Nikšić reagujući na saopštenje DPS-a.

“A, kakvi ste i koliko moćni najbolje svjedoči sljedeći transkript vaših funkcionera, a prema izvještaju Europola visokorangiranih članova Kavačkog klana: Lazović, kadar DPS-a, putem kriptovane Skaj aplikacije piše: “Ja mislim da će ovaj Zvicer da vam je*e majku svima za ovo što ste ga ranili tu pred familijom, mislim da će džigerice da vam vadi, da suši na Njeguše””, navode Demokrate.

Poručuju DPS-u – “teško zemlji u kojoj ste vladali”.

“A blago Cetinju koje vas je pobijedilo, danas biste ubijali ljude i sušili, kako sami kažete, ljudske “džigerice” na Njegušima”, navode u saopštenju nikšićke Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
18.07.2023-20:17 20:17

Pametan je Nemanja Vuković, radi za srbofašiste i sprovodi njihovu ideologiju, a istovremeno polaže cvijeće na grobove CRNOGORSKIH BORACA ZA PRAVO, ČAST I SLOBODU CRNE GORE UZ želju da oni nestanu i ovo malo koliko ih POSTOJI U SJEĆANJU CRNOGORSKOG NARODA! PROČITANI STE SRBOFAŠISTI, ZAKLETI NEPRJATELJI CRNE GORE, NEPOKOLEBLJIVI I NEZAJAŽLJIVI VLASTOLJUPCI NA ŠTETU GRAĐANA CRNE GORE!!

COL
18.07.2023-21:06 21:06

Niko ne spori da je prevaren od strane srpske crkve ali moga je izaći napolje kad je sazna za prevaru ako ga nijesu bili u sindžire vezali… biće da su mu sami izdali falš potvrdu da se opravda pred onijema na čije spomenike vijence kobajagi sa pijetetom polaže…Sve mi liči na Krapovića i onog Pejovića koji jedan dan slavljahu dan nezavisnosti, a onda brže bolje slave i dan sramne podgoričke skupštine…Malo tamo malo vamo tri napred tri u mesto a onda tri nazad ka užičko kolo…