Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: Najveće propadanje u istoriji Novog je napravljeno za vrijeme DPS-a

Sve to građani našeg grada dobro znaju jer se te posledice i danas vide i osjećaju na svakom koraku, kroz poharu koju su pojedinci iz DPS-a napravili za svoj interes, a na štetu grada i građana

Iz Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi saopšteno je da je DPS taj grad “uništavao zadnjih 30 godina”. Oni su to kazali reagujući na saopštenje DPS-a u kojem su iz te partije naveli da je lokalna vlast u Herceg Novom u rasulu.

“DPS učestalim saopštenjima iz Podgoričke centrale poslednjih dana zasmijava kako nas u Demokratama tako i sve građane Novog. Oni koji su ovaj grad uništavali zadnjih 30 godina i upropastili sve čega su se dohvatili danas nama morališu oko izvjestaja DRI iza kojeg stoji njihov akter čuvene afere jedan zaposleni četri glasa”, naveli su u saopštenju.

Sve to građani našeg grada dobro znaju jer se te posledice i danas vide i osjećaju na svakom koraku, kroz poharu koju su pojedinci iz DPS-a napravili za svoj interes, a na štetu grada i građana.

“Za razliku od njih ova lokalna uprava radi u interesu građana što se može vidjeti kroz brojne realizovane projekte ili one koji trebaju da krenu sa realizacijom narednih dana. I to su glavni razlozi njihovog nezadovoljstva, jer ova lokalna vlast predvođena Demokratama ispravlja brojne nepravde i zaostavštine iz prethodnog perioda koje su DPS oligarsi uništili”, ističu Demokrate Herceg Novi.

Što se izvještaja DRI tiče i tu se, smatraju Demokrate, vidi neznanje DPS-a.

“Jer se prelimimarni izvještaj po našim informacijama ne dostavlja Skupštini i političkim strankama, nego samo konačni, što je i urađeno. Na kraju nastavak Skupštine se očekuje uskoro, pa se spremite da vas oko svega ovog podučimo jer sve ovo što je navedeno u ovom izvještaju je zanemarljivo u odnosu na ono što ste radili vi kao politička partija, jer ste bili šampioni u nezakonitim privatizacijama,davanjima zemljišta u dugoročni zakup bez saglasnisti Skupštine,zapošaljavanja po partijskoj liniji po čemu je prednjačio upravo vaš aktivista Zoran Jelić kao akter čuvene afere jedan zaposleni četri glasa, inače glavni koordinator ovog izvještaja”, zaključuje se u saopštenju OO Demokrata Herceg Novi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
07.09.2022-14:28 14:28

DA TACNO CETNICKI DEMOKRATE Najveće propadanje   NE  SAMO Novog NEGO CIJELE CG  je napravio DPS- STO JE PRIMILA I DALA drzavljanstva Cetnickim izbjeglicam i danas unistavaju CG sve sto dokuce u njihove SAPE  -Smradi Seseljeve CETNICKE demokrate da nije bilo DPS-NEBI BILO NI CG I VI DA CUVATE BOLJE CRNU GORU OD CRNOGORACA -DPS KOJI SU SE BORILI I STVORILI CG A VI OCETE U NARUCJE VUCICU-PUTINU DA JE UDOMITE-ZIVIJO-MILO-ZIVIJO-DPS-DPS-PUKNITE SPLACINE CETNICKE!