Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate DPS-u: Procesuirajte i napadnite za koga smatrate da se ogriješio o zakonu

Svako novo saopštenje DPS-a samo dodatno pomjera, navode Demorkate, njihove granice nedosljednosti, neprincipijelnosti i potpunog izostanka bilo kakvog osjećaja za svim što podrazumijeva dozvoljena politička borba

Procesuirajte i napadnite za koga smatrate da se ogriješio o zakonu, profesionalnim i moralnim normama. Ako znate da je bilo čiji član porodice nešto ukrao, nezakoto stekao, švercovao drogu, nešto drugo kriminalno učinio, samo izvolite. Nemojte samo da se igramo sa ljudskim sudbinama, jer vas dobronamjerno upozoriti hoćemo, ali ćutati nećemo, poručili su iz Demokratske Crne Gore u reagovanju na navode Demokratske partije socijalista (DPS).

Svako novo saopštenje DPS-a samo dodatno pomjera, navode Demorkate, “njihove granice nedosljednosti, neprincipijelnosti i potpunog izostanka bilo kakvog osjećaja za svim što podrazumijeva dozvoljena politička borba”.

“U jednom danu vrijeđaju one koji im dobronamjerno ukažu na skandalozno raspisivanje lokalnih izbora praćeno pravnim i političkim propustima, zatim nakon što dobiju argumente umjesto uvreda nestanu sa tog terena, pa onda krenu da podmeću gdje čiji član porodice radi, pri tom ne osporavajući moralno i profesionalno bilo koga, već pokušavajući da etiktiraju i kompromituju ljude na najprizemniji način. I ko to radi”, pojasnili su iz Demorkatske Crne Gore.

Zamislite kolege da mi sada krenemo, poručuju Demorkate, “da prebiramo po radnim mjestima vaših supružnika, kćeri ili sinova”.

“Zamislite da mi krenemo da postavljamo nagradna pitanja čije supruge rade u Ministarstvu kapitalnih investicija, Ministarstvu prosvjete, raznim ministarstvima, zavodima, centrima za socijalni rad i sl., čiji sinovi i kćerke rade u EPCG-u, Ministartstvu odbrane, Upravi carina, Centralnoj banci, raznim agencijama i drugim državnim institucijama. Trebale bi nam stranice i stranice samo za vaše poslanike, a da ne govorimo o drugim državnim i lokalnim funkcionerima”, dodali su iz Demokrata.

Uvažene kolege, napominju oni, mala je Crna Gora.

“Procesuirajte i napadnite za koga smatrate da se ogriješio o zakonu, profesionalnim i moralnim normama. Ako znate da je bilo čiji član porodice nešto ukrao, nezakoto stekao, švercovao drogu, nešto drugo kriminalno učinio, samo izvolite. Nemojte samo da se igramo sa ljudskim sudbinama, jer vas dobrinamjerno upozoriti hoćemo, ali ćutati nećemo”, opominju Demokrate.

Preporučuju malo političkog dostojanstva.

“Razumijemo da ste nervozni zbog ogromnih gubitaka na svim lokalnim izborima, razumijemo da nije lako da podržavate za mandatara čovjeka kog ste ranije nazivali bitangom i šibicarom, a ovih dana cirkusantom koji kupuje glasove, razumjemo da ste u nezavidnoj političkoj poziciji zbog straha od izbora, ali malo političkog dostojanstva jeste preporučljivo”, zaključile su Demorkate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Haaaa
07.04.2022-19:42 19:42

Ne folirajte se .
Eto vam Jokić u Kotoru ljubi Mila u g….