Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

Demokrate: DPS ima neprincipijelan odnos prema odlasku visokih zvaničnika u Beograd, sve zbog plana da se vrate iz mrtvih

S tim što, ovog puta, kako smatraju iz te partije, neće uspjeti da ga spasu

Da je Demokratska partija socijalista, osim po sumornoj prošlosti i sadašnjosti i bez izgleda i volje da se “pročisti” u budućnosti, poznata i po nedosljednosti i prevrtljivosti, ne bi trebalo da predstavlja iznenađenje za bilo koga, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Ovog puta, kako su naveli iz te partije, pažnju građana skreću na neprincipijelan odnos i retoriku koju ova partija ima prema odlasku visokih zvaničnika u Beograd. Naravno, kako su kazali, sve zbog “paklenog plana” realizacijom djelova parlamentarne većine žele ovu partiju čiji rejting strmoglavo pada da vrate iz mrtvih ili, čak, u sedlo.

“Nije bilo tako davno – svi ćemo se toga sjetiti – skoro da nema funkcionera DPS-a koji u Parlamentu, u televizijskim emisijama ili na privatnim nalozima na društvenim mrežama nije osuo paljbu na premijera Zdravka Krivokapića zbog njegovog odlaska u Patrijaršiju, u Beograd. Tada je cijeli repertoar pogrdnih i uvredljivih komentara iskorišćen kako bi se okarakterisao taj čin – od izdaje Crne Gore, njenih nacionalnih interesa, do označavanja tog susreta kao predavanja raporta Beogradu i djelića u mozaiku velikosrpskog nacionalizma, u kontekstu sada već, kako oni kažu, čuvenog “Vulinovog sveta”, naveli su u saopštenju.

Da li ovo ćutanje DPS perjanica i njihovih “mladih lavova” znači da su, kako su upitale Demokrate, ispucali sve što su imali na Krivokapića, pa više nemaju šta da kažu kada, očigledno njihov novi partner, “napravi isto to i pođe u, zamislite, “privatnu posjetu” na istu adresu?”

“Ne. Nije u pitanju samo nedosljednost, već jasno preuzeta obaveza iz neformalnog sporazuma ovih aktera da, kao što neki drugi ćute na pokušaj pronevjere izborne volje, tako je i DPS zanijemio na pokušaj mazanja očiju od strane njihovog novog saveznika”, kažu Demokrate.

Nažalost, kako ističu, taj novi saborac trodecenijskog hibridnog režima još uvijek nije svjestan, ako i definitivno ostane na prevarnom kursu, završiće kao i svi koji su, kako ističu Demokrate, “tikve sadili” sa DPS-om.

S tim što, ovog puta, kako smatraju iz te partije, neće uspjeti da ga spasu.

Jedino što uspijevaju ovih dana, dodaju, jeste da potvrde onu narodnu – davljenik se za slamku hvata. U tom slučaju, davljenik će, kako kažu, slamku povući za sobom na dno.

“Da li je i DPS sada dio, kako sami kažu “Vulinovog sveta” ili makar saučesnik u ovom projektu, ako ni zucnuli evo dva dana nijesu na iznenadan odlazak potpredsjednika Vlade u Beograd i posjetu Patrijaršiji, a nedavno su znali da ospu i drvlje i kamenje na isti premijerov čin? Što bi, junaci i branitelji svog džepa?

Zašto ćutite kao zaliveni? Vraćate li se na fabrička podešavanja, pa vam je stvarni Vulinov svet kojem ste vi bili posvećeni 90-ih godina opet prihvatljiv zarad nade da se možete vratiti na vlast? Ne nadajte se mnogo – ni Šešelj, vaš saborac sa dubrovačkog ratišta, vam više ne može pomoći. A nije da se ne trudi”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
28.01.2022-21:07 21:07

Seselevski Cetnicki DEMOKRATE na celu sa Becicem ponovo veceras sakica jada CETNICKIH da vrijedjaju i prijete ABAZOVICU I SVIM ALBANCIMA -UBIJ-UBIJ -SIPTARE !!Uzasni primitivni cetnicki nacisti..Martinovic-Momo Koprivica i Becic..Albin Ceman -Kolic Dzenan Oni su pokazali koliko narod voli CETNISTVO ni 40 ljudi na protest CETNICKIH DEMOKTATA!! URA u Boga se nadamo da cemo spasit CG od Cetnickih zlikovaca na celo sa vojvodom BECICA SESELJEVSKIH CETNICKIH DEMOKRATA koji su navalili na CG da je ocerupaju ka hijene na zvjer !!

Makedonac
29.01.2022-08:18 08:18

Cetnicke Demokrate kopija -Karadzic- Mladic prvo idu na POPOVI-PA-TOPOVI-PA-LOPOVI  Original Karadziceva skola pocinju sa Protestima uvrede drugih naroda i tako redom tom ludilu Cetnickim Demokrate svi zajedno nedai da se prosiruju oni su ka zarazna bolest brzo se moze PROSIRITI!